do kada trebam koristiti onaj jastuk koji dolazi s AS romer baby safe plus II shr koji sluzi da novorodjencadi ublazi nagib?
do kada trebam koristiti onaj jastuk koji dolazi s AS romer baby safe plus II shr koji sluzi da novorodjencadi ublazi nagib?
i mi se to pitamo
u uputama ne piše kad bi se jastuk trebao maknuti.
ja sam ga maknula jer nam noge previše strše van,mi sad imamo 4,5 mjeseci
nama on pobjegne pod ledja, nije vise ispod guze.
Ja sam ga skinula negdje oko treceg mjeseca kad je vec jako dobro drzao/kontrolirao glavu.
(mi smo imali povezan taj trokut-jastuk za guzu i onaj oko glave, da se glava ne klati)
Posljednje uređivanje od BusyBee : 13.07.2012. at 19:41
ja sam ga sada izvadila iz njegovog dzepa i spustila nize. cijelo vrijeme, po meni je on previsoko. povezan je s tim gornjim dijelom i pojas je na najnizoj i nije na guzi, povuce ga prema gore.
sad cu vidjet kako to funkcionira. izgleda mi previse spigano, a taj jastuk joj ne ublazava kut. i dalje to radim s nekom okruglom spuzvom ispod AS.
glavu dobro kontrolira tako, ako je to kriterij, mozda ga i maknem.
Mogu se nadovezati na temu, imamo Chiccov AS i na jastučiću za novorođenče piše da je do 6 kg, meni S ima već preko 6 ali kad ga izvadim mi previše upadne. Koje je manje zlo, držati ga i dalje iako je preko 6kg ili izvaditi, meni se ne sviđa ni jedno ni drugo![]()
Ja bi slijedila upute. Sto ti toccno znaci upadne? Mozda je sad i vrijeme da upadne.
Kad izvadim jastuk onda je AS dosta dublja i šira i nju kad stavim izgleda mi kao da joj je velika. Ako stavim joj guzu u najdublji dio onda mi se čini previše sjedeći položaj i ona odmah glavom ide naprijed (ne naslanja je) i ima lufta do kopče, a ako povučem joj guzu do kopče onda mi bolje izgleda ali kad zavučem ruku njoj između donjeg dijela leđa i AS rupa.
Ja sam maknula negdje oko 4 mj starosti. Kad sam podigla naslon nastala je rupa u koju bi guza propadala.
Do tada sam namještala jastučić da dobijem zadovoljavajući položaj.
izvadili jastuk iz Roemer Baby-safe 0+ autosjedalice, nakon toga pri kretanju i ubrzavanju automobila beba stara 4,5 mjeseca i teška 7,4 kg glavom se je jako naginjala naprijed, tj. u smjeru suprotnom od smjera vožnje.
nakon vraćanja jastuka to se više ne događa.
pozdrav,
budući da i sama imam tu autosjedalicu, može li mi netko objasniti kako izgleda taj jastuk, tj. gdje se nalazi? može koja fotka sjedalice? mislim da ga mi nemamo, ne znam je li moguće da ga nismo dobili?