-
kozje mlijeko U biogradu
skoro idemo na more u Biograd, i veliki klinci su počeli već pred par mjeseci pit kozje mlijeko, koje tu mogu nabaviti iz više izvora ovisno o dobu godine i duljine puta po njega. zanima me kak biograd stoji s time, s time da ćemo bit malo dalje od plaže i grada tam ispod groblja. Ima li tko kakve preporuke i slično javite.
-
Ne znam da li tražiš iz trgovine ili domaće.
Ako iz trgovine, Biograd stvarno ima dobar izbor velikih trgovina (Konzum, Bure, Plodine) i sigurno imaju kozjeg mlijeka.
-
domaće tražim
u dučanu znam kupit i u zg, a to ne želim.
Inače prije ovog klinca velikog sam stavila na domaće kravlje mlijeko, a klinka je pila jogurte od domaćeg kravljeg mlijeka
-
probaj nazvati turisticku zajednicu. sigurno ima neko poljoprivredno gospodarstvo koje prodaje kozje mlijeko.
ili ce te barem uputiti dalje,
-
-
Gdje u Zagrebu kupujete domaće kozje mlijeko?
-
a gdi ti živiš?
recimo u Gajnicama plac, pa tu u Špasnkom ( samo sad ljeti, dok su drugi kupci na moru), pa jedan striček vozi ( ali je malo skuplji), pa još i dučan Veronika isto u kvartu.
Navodno ima ih par i u Prečkom, pa puno prema Gorici, pa jedna cura s foruma
-
Tamo di ti ideš ćeš vrlo lako naći nekoga. Spomeni vlasnicima apartmana da želiš mlijeko i sigurna sam da će ti odmah znati preporučiti nekoga.
-
si ziher, inače u tom kraju je bilo koza ali pred 2 godine, prošlo ljeto nismo vidli ni gazdarice ni koze. Imaš li tam nekog možda takvog?
-
Ma nemam ali u tom dijelu još ima ljudi koji se bave tim djelatnostima
To ti je ono ,više seoski đir, predgrađe Bg. Ako nema tamo, imaš na drugom dijelu Kose(tako se to zove, imaš Kosa istok i K zapad). Možda je vjerojatnije da će biti na drugom dijelu (prema Pakoštanima) ali ljudi će ti tamo znati reći. Ja baš nikoga ne znam ko se bavi tim
-
jelena.O, koliko plaćaš litru domaćeg kozjeg mlijeka u ZG?
-
cijena 10-20 kn,najćešće 10
-
jelena.o kakvo ti je kozje mlijeko iz Veronike? i jesi li probala druge kozje proizvode iz Veronike (mislim na istog proizvođača)?
-
ja inače ne pijem nikakvo mlijeko, a slučajno Veronikino ni moji klinci nisu probala, pili smo davno kravlje.
Jeli su sir od koza, i vele prosječni.
Kod veronike je mlijeko 15.50, kefir 23
-
Ima više vrsta sireva neznam jesu li probali sve?
-
pa baš sve nisu, ali tvrđe večinom jesu, oni ne vole baš gnjecavi sir.
-
-
IRI - odakle si ako se smije znati ( može i na pp).
-
zibba-pslat ću ti na pp samo čekaj da se prisjetim kako je to išlo (odavno nisam bila na forumu, odnosno pisala)
-
-
hajde može i meni, ak se može pp baš me zanima
-
evo ovak još nis ni saznala.
Zvala
gazdaricu obečala da bu pitala
Turističu i isto čovo nema pojma, ali je reko da bu probal nać
bojim se da ću morat zvat i bivšeg - bivšeg gazdu kod kojeg smo ljetovali pred 7 godina, ali ne znam gdi mi je broj, on je bil vetrinar
Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.07.2012. at 10:58
-
sam da javim zvala jučer teta gazdarica i rekla da ipak postoji u našem kraju još one koze koje smo davno viđali, i da budu deca velika dobila mlijeko
-
samo da kažem da je mlijeko bilo prvoklasno ( nis probala, ali se klinci slažu) iz dijela od Biograda prema Filip Jakovu, čovek ima farmu ovca, koza, krava i svačega
dogovorili ak iduće godine dođemo u taj kraj da bi mogo i koju priklati
-
koji ti je to? na pp može
-
hajde može šaljem ti pp, vidim da ne poznaješ okolna sela
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma