Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: kad maknut jastuk u as, peg perego tri fix

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno kad maknut jastuk u as, peg perego tri fix

imamo as peg perego tri fix
    jastučić ispod guze postoji, u uputama piše da je za novorođenče i da se miče "when child has grown"
    ne vidim nikakve daljnje pojašnjenje, kilaža ili nešto tako.
    zasad nam jastuk ne smeta, ja bih ga ostavila do daljnjeg, imamo 3 mj i nekih 6,5-7 kg ali me zanima zbog sigurnosti (da ne zeznem kasnim ili preranim micanjem jatuka)
    naša stara as je imala jastuk koji se micao s 6 kg, no ovdje ništa ne piše točno

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ako mu jos ne smeta i nije mu tijesno, onda ga jos mozes zadrzati.
    Mozes ga pokusati izvaditi pa vidi da li ce mu biti zgodnije/ nezgiodine.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li je to ono samo ispod guze ili ima i onaj dio iza ledja sto ima i bocno podebljanje sastrana glavice?

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo ono ispod guze, ne ono za glavu, to može sigurno još jako dugo

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes ga pokusati izvaditi pa vidi da li ce mu biti zgodnije/ nezgiodine.
    odlična ideja

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nemamo tu marku, ali na nasem pise do 6 kg, ali mi smo ga drzali do nekih 5 mjeseci, jer bi jednostavno previse upao kad se makne. Mislim da ces sama skuzit kad ga je prerastao.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja kad sam ga išla maknut rupa mi je prevelika, no nekako čudno "sjeda" ovako s njim
    probala bih ga sutra stavit bez

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mozda ces morati pomaknuti i visinu pojaseva AS ako izvadis umetak. Znaci za AS koja je u suprotnom smjeru voznje pojasevi moraju biti u visini ramena ili malo ispod ramena.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pojaseve sam nedavno makla na više. odatle mi i idej, čini mi se da je malo rano za pomicanje visine pa se sjetih jastuka ispod guze.
    bitno mi je samo da nije previše nabijen naprijed, tj da mu prsa nisu previše pritisnuta
    ovako mi je samo prije tjedan -dva odjednom počelo malo bost oči kako mi "sjeda" u as
    čudno da u uputama nema kilaže navedene

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam ga makla prije nekih dva tjedna, sad imamo 4 mjeseca i nekih 7 kila, znaci slicno kao vi. kao prvo, puno bolje sjedi bez njega, a osim toga micali smo ga i zbog stavljanja ljetne presvlake na AS jer je umirao unutra od znoja i vrucine

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gdje si našla ljetnu navlaku? u zadru više nitko ne prodaje peg perego kolica, bar koliko ja znam pa ne mogu nać ni navlaku

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

peg perego nema svoju ljetnu navlaku, al na njih pase navlaka od prenatala pa sam kupila tamo

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo sam makla jastuk i nisam zadovoljna kako stoji naslon za glavu, evo slike bez jastuka http://i49.tinypic.com/dcpngh.jpg http://i46.tinypic.com/15qrrqd.jpg
    jel previsoko on sad s obzriom na naslon za glavu?
    naslon za glavu a samim tim i visina pojaseva - to sam digla i sad su oko visine ramena

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nevera, naslon za glavu bi trebao biti donji dio taman iznad ramena što mi se čini da i jesi stavila a visina pojaseva iza ramena isto da izlazi na gornjem rubu ramena ili mrvicu iznad njih, nikako ispod pa da se penje na gore

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Olivera,
    Postoji razlika o visini pojaseva u odnosu na rame kada se radi o sjedalici u smjeru voznje i kada je rijec o sjedalici u suprotnom smjeru voznje.

Kad se radi o AS koja se postavlja u suprotnom smjeru voznje- pojasevi sjedalice trebaju biti u razini ramena ili malo ispod ramena (nikako ne iznad, jer u slucaju frontalnog sudara dijete ima lufta za poci prema gore).
    Kod AS u smjeru voznje -pojasevi trebaju biti u razini ramena ili malo iznad ramena (sada sile djeluju drugacije, tj od izljetanja naprijed ce ga bolje sprijeciti nego da je ispod ramena).

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

oko visine ramena su
    pogledam opet sutra, mislim da su možda prst ispod ili u razini ramena ali moram provjerit dobro kad ga zategnem. ako spustim onda budu prenisko. nastojala sam nekako namjestit da paše. ako bude prenisko ili previsoko jednostavno ću vratit jastuk pod guzu do daljnjeg, s njim je visina bila ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •