Tužnim srcem javljam da ništa od sutrašnje kave, ali do Božića ćemo se uspjeti skupiti!![]()
![]()
A sretnim srcem javljam da se kava ipak održava sutra u Puli, u caffe baru "Zen" s početkom u 17h!Osim onih već najavljenih cura (i malih cura i dečkiju
), pozivam i ostale da nam se pridruže. Ne morate se ovdje upisivati, samo dođite. Popisati ćemo vas mi
![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 23.11.2012. at 19:14
ma neeeeeeeeeeeee! Mogle bi, ha? Idući tjedan? Ajmo cure, tko je za?!
Mislim da bi vam se ovaj put mogla i ja pridružiti![]()
Posljednje uređivanje od dino84 : 17.05.2013. at 18:37
O da da
radleric hihi
Posljednje uređivanje od lasta : 17.05.2013. at 19:57
ja ne mogu doci sutra.. uzivajte curke
vatra, pa nije kava sutra (mislim da si pročitala stari post od Snekice). Nismo još dogovorile vrijeme i mjesto![]()
dino84imas pravo... ja sam za!!!!!!!! samo da ne radim..
![]()
Cure koje radite napišite kada vam odgovara pa da ugovorimo termin
tako da Snekica zna kada treba napraviti šugo od fazana sa njokima![]()
Od fazana ga ne budeš jela kod mene, bar što ću ti ga ja napravitinekog veprića još-još!
vatra kako radiš iduću subotu?
U subotu radim do 20 sati i onda bi kao trebala na neki sastanak.. Uf..u nedjelju radim od 20..
Ufff budim se rano, obzirom da je nedjelja. Psi, mačke, vlakovi... nema ti tu baš puno mira, iako se tako ne čini![]()
Meni odgovara u petak... Ostalima?
Ajmo se početi brojati za petak popodne:
1. lasta
2. Snekica
3. Vatra86
4. Dino84 (?)
...
Znaci petak? U koliko i gdje?
Moze zen, a po pitanju sata, mozda malo zakasnim..
Odgovara! Moram provjeriti da li Zen radi jer su nešto mjenjali.
A da i koja fiumanka dodje?![]()
Cure moje, ja se duboko ispricavam, cekala sam perilicu cijeli dan...bas mi je zao..![]()
Nije frka,mozemo mi ponoviti. Bilo je lose vrijeme tako mozemo drugi put na lungo mare. Moje dijete bi bilo jaaaako sretno da ne mora sjediti
I ja se moram ispričati. Dobila sam neke neočekivane goste iz Slavonije tako da stvarno nisam mogla zgibati. Baš mi je žao![]()
Ma mi smo si fino spilei uživale skoro do 9 navečer... A babe...šta ćeš?! Čekamo opet neko lijepo vrijeme da konačno zapuše neki maestral i da bude toplije! Do onda mah mah svima!
hej curke, ja mjesecima tražim neko društvo iz pule koje prolazi iste stvari u postupku potpomognute oplodnje, a nikako da nekog upoznam, jer ipak lakše je kad netko zna što prolaziš...svima saljem![]()
natalija evo dobre kombinacije ako si za! Planirali smo organizirati jednu predljetnu kavicu kod nas, ali sam dobila ideju da se ovaj put pridružimo riječankama na njihovoj kavici! Bila-vidjela-oduševila se! Inače, brzo napucaj 10 postova kako bi mogla primati i slati pp!![]()
I ja bila na Ri kavici i isto odusevljena!! Pusa nasim fiumankama!
Ma ne brini,po ovoj vrucini kada doletimo gore biti ce kao da nas je tisucu
Zaključavam temu...za svaku novu kavicu, otvorite novu temu.
Kad kavicu održite, ključam temu, a vi za slijedeću ponovo otvarate novu.
Hvala