Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sto znaci do 18kg?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Sto znaci do 18kg?

Znam da zvuci malo smijesno pitanje ali zanima me a prvi put imam taj "problem". Naime, moja 3,5 godisnjakinja je presla 17kg, priblizava se brojci od 18kg. Trenutno koristimo jednu I/II/III kombiniranu stolicu (Evolvu) i zanima me da li moram prijeci na vezanje s pojasom auta kad napuni 18kg ili kad napuni 19kg odnosno da li se mogu koristiti pojasevi stolice i dok jos ima 18kg (meni je draze dok je vezana pojasevima stolice, jer ih ne moze rastegnuti kao pojas auta) Isto tako, da li u tih 18kg se racuna i odjeca ili ne (mi je obicno vazemo bez odjece, a dok na sebe stavi tenisice, trapericu majcu itd sigurno je bar 200-300g teza ako ne i vise).

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

naravno da bilo koja težinska granica ne znači da se tu radi o gramima i da je ta granica tako precizno određena. ako je sad na 17 kg znači da još neko vrijeme možete koristiti pojaseve.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    da li moram prijeci na vezanje s pojasom auta kad napuni 18kg ili kad napuni 19kg
    Ja bi rekla 18kg, plus minus koji gram eventualno radi odjece. Ne bih cekala 19 kg jer su pojasevi testirani i proizvodjac navodi "do 18 kg".
    Posljednje uređivanje od S2000 : 15.07.2012. at 11:08

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Naša sjedalica je isto do 18 kg, ali mala će tu kilažu dostići negdje prije škole, čini mi se. Što da gledam- pojasići da počinju iznad ramena? Kad to preraste, prelazimo u sljedeću kategoriju?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mimah Nađa je isto AS prerasla prvo visinom. Imala je 17kg prošle jeseni, a onda sam primetila da pojasevi više nisu u ravni ramena (treba da budu malo iznad ili u ravni) a bili su na najvišim utorima. Tad smo prešli u sledeću grupu (II/III)

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kad je sjedalica okrenuta u smjeru voznje, utori remena autosjedalice moraju biti u razini ramena ili malo iznad. Ako su utori ispod ramena, te ne postoji mogucnost da ih se povisi u visi utor, tada je vrijeme za drugu autosjedalicu. Takodjer, tezina isto odreduje prerastanje, kao i visina tijela, tj da razina usiju ne prelazi vrh autosjedalice.

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

OK, hvala, pratim pojaseve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •