Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: HITNO-pravo na novu autosjedalicu nakon prometne??

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno HITNO-pravo na novu autosjedalicu nakon prometne??

Ispricavam se jer nisam uspjela dobro pretraziti sve teme, nemam kompjuter, nego pišem sa iphone-a koji me nekaj zeka..
    Danas smo imali sin i ja prometnu, dobro smo, auto je tak tak.. Sutra imam procjenu štete kod osiguravatelja..da li imam pravo na novu autosjedalicu posto je ova sudjelovala u sudaru? Da li to negdje piše? Molim vas pomoc, fakat mi je koma dan od jutra, prometna je bila samo šlag na tortu.. Sama sam s malim, isli smo tati u sloveniju

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kao prvo jako mi je žao,znam kako vam je.... Nama je rečeno ako imamo račune,da se vidi da je kupljena, a ne polovna. iako po nekom mom razmišljanju i polovnu je netko kupio i što je najbitnije ona ide pod osobne stvari osig.u nesreći. probaj ustrajat na tome da ti i nju procjene,mi smo imali dvije koje smo odmah bacili,ali nisu nam priznali.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja neznam niš o tome - samo vas ljubim

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

žao mi je što vam se dogodilo i šaljem vam

evo mm radi u osiguranju i kaže: ukoliko prijavljuješ štetu na teret tuđe ao police (tj. osobe koja je kriva za prometnu) u tom slučaju imaš pravo i kaže da se nikako nedaš smest ako te pokušaju uvjeriti u suprotno, a ako prijavljuješ štetu preko vlatitog kaska onda nemaš, jedino ako ste kod ugovaranja kaska osigurali i autosjedalicu (ali to je trebalo napomenut)

nadam se da nisam zakasnila sa info!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je što vam se dogodilo i šaljem vam

evo mm radi u osiguranju i kaže: ukoliko prijavljuješ štetu na teret tuđe ao police (tj. osobe koja je kriva za prometnu) u tom slučaju imaš pravo i kaže da se nikako nedaš smest ako te pokušaju uvjeriti u suprotno, a ako prijavljuješ štetu preko vlatitog kaska onda nemaš, jedino ako ste kod ugovaranja kaska osigurali i autosjedalicu (ali to je trebalo napomenut)

nadam se da nisam zakasnila sa info!!
    Ovaj slučaj se nama dogodio i točno tako su postupili, nismo imali pravo.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala vam puno.. Prijavljujem na teret tuđe police, ova informacija mi je zlata vrijedna..necu se dati smesti, nema šanse

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajoj, nadam se da ste oboje dobro

inzistiraj dok ne dobiješ isplatu štete (iako vjerojatno neće isplatiti punu cijenu sjedalice)
    i pliz javi kako je sve prošlo

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

e da vrlo je važno da na to imaš 100% pravo, znaći, on je napravio štetu i ti se pokrivaš sa njegove police, bez obzira šteta bila materjalna (npr. sjedalica) ili nematerjalna (npr. ozljede) znaći sve što je u šteti koje to vozilo napravilo se prijavljuje i trebalo bi biti isplačeno ( do cifre 1. 500,00 kn)
    ako treba bilo kakva info samo pitaj

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ArI MaLi srce si, hvala ti puno

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

LolaMo, žao mi je što ste to prošli, dršte se!
    Mi smo bili u sličnoj situaciji prije par godina, frajer se zapucao u naš parkirani auto, odšteta je išla od njegovog osiguranja, a za sjedalicu su nas tražili računm (koji, naravno; nismo imali), te nam nisu isplatili odštetu za nju.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

to ne bi smjeli raditi (traženje računa), jer se cijena as može utvrditi i bez računa i eventualno umanjiti nešto sitno s obzirom na starost. na tome treba inzistirati, na sudu biste dobili spor (kad bi tražili račun za sva materijalna dobra, tko bi ikad dobio naknadu štete za uništene stvari?) ljude "pritisnu" i izvuku se, tko se želi navlačiti po sudovima?

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa tak je bilo i u našem slučaju.
    Daju ti kišobran kad ti ne treba, a uzmu kad je oluja :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •