Citiraj Giove Jo prvotno napisa Vidi poruku
Grudi mi nisu tvrde, samo ujutro jer mi se nocu budi dva puta i dam joj prvi put jednu,drugi put drugu tako da ova prva ujutro u 8 i po bude tvrđa ali ona to usise i smeksa u 3 minute. Tokom dana su meke skroz. Da, znam za skokove i to smo vec prosli sa 6 dana, 3 i 6 tjedana...i svi su trajali 5-15 dana.A bila bi mi 2 sata na jednoj pa dva sata na drugoj i tako cijeli dan. Jedino noc po 3 h u komadu spavanje. Nemam koga da mi donosi objed jedino, narucivati ne mogu, bar ne svaki dan. Jedem u mojih kad se uspijem dopotezat s njih dvije po ovom suncu do njih. Dojim je na zahtjev samo sto mi je tesko prepoznati sto mi trazi kad place. Ne spava po danu uopce osim po 5-6 min tu i tamo tako da je zivcana i od umora. Ja je stavljam stalno kad god zaplace...i mogu samo reci ukinut cu se! Evo ovo zadnje traje vec 7 dana. Jesam li pod stresom, umorna i iscrpljena? O da! Sve to! Dosta toga o dojenju znam jer sam se jako spremala ovaj put (prvi put smo dojili samo 3 mj. ali zato sto mi je krivo hvatala bradavice i od pocetka je sve krivo krenulo i nisam znala ni za skokove). Ovaj put sve to znam cak i dajem drugima savjete a sve mi se cini da cemo zavrsiti karijeru opet s 3 mj. Ja vjerujem da se moze ponovo navuci mlijeko, ali ne vjerujem da li imam snage za to! Jos nisam odustala ali na izmaku sam snaga!
Draga Giove Jo, mislim da si napravila tako puno kad si se educirala i pročitala toliko toga, u želji da drugi put bude drugačije. Kad sam napisala da legneš u zamračenu sobu i naručiš pizzu, nisam razmišljala da nemaju svi uvjete kao i ja. Moj malac je jedino dijete, između 16 i 17h su mi dolazili mama i mm, i pobrinuli se za hranu. Kad sam se ja tada zatvorila u sobu, jedna mi je prijateljica rekla tko se normalan može zatvoriti 16 sati u sobu i dojiti. Tada sam se jako ljutila na nju, ali sam kasnije često i razmišljala o tome kako je ona na to gledala. Nismo svi isti, niti ne moramo biti isti. I Nenin post mi je dao za misliti...

Možeš li zamoliti nekoga da ti dođe pomoći, barem oko starije curice, da se barem malo odmoriš i predahneš, da skupiš snage? Pokušaj naći bar trenutak da se malo opustiš, predahneš i dođeš sebi.
Što se tiče dojenja, i potreba tvoje bebice, bojim se da nemam dovoljno iskustva da bih mogla dati više savjeta.

Samo se drži, i nemoj se osjećati loše kako god ispadne, napravila si i radiš najbolje što možeš .