Grudi mi nisu tvrde, samo ujutro jer mi se nocu budi dva puta i dam joj prvi put jednu,drugi put drugu tako da ova prva ujutro u 8 i po bude tvrđa ali ona to usise i smeksa u 3 minute. Tokom dana su meke skroz. Da, znam za skokove i to smo vec prosli sa 6 dana, 3 i 6 tjedana...i svi su trajali 5-15 dana.A bila bi mi 2 sata na jednoj pa dva sata na drugoj i tako cijeli dan. Jedino noc po 3 h u komadu spavanje. Nemam koga da mi donosi objed jedino, narucivati ne mogu, bar ne svaki dan. Jedem u mojih kad se uspijem dopotezat s njih dvije po ovom suncu do njih. Dojim je na zahtjev samo sto mi je tesko prepoznati sto mi trazi kad place. Ne spava po danu uopce osim po 5-6 min tu i tamo tako da je zivcana i od umora. Ja je stavljam stalno kad god zaplace...i mogu samo reci ukinut cu se! Evo ovo zadnje traje vec 7 dana. Jesam li pod stresom, umorna i iscrpljena? O da! Sve to! Dosta toga o dojenju znam jer sam se jako spremala ovaj put (prvi put smo dojili samo 3 mj. ali zato sto mi je krivo hvatala bradavice i od pocetka je sve krivo krenulo i nisam znala ni za skokove). Ovaj put sve to znam cak i dajem drugima savjete a sve mi se cini da cemo zavrsiti karijeru opet s 3 mj. Ja vjerujem da se moze ponovo navuci mlijeko, ali ne vjerujem da li imam snage za to! Jos nisam odustala ali na izmaku sam snaga!