Da vidim... idem redom .
Nisam uopće bila dobila mengu 21 mjesec, onda jesam počela piti marulju i vrkutu (o tome smo Lisica već pisale na temi koju sam otvorila ), dobila mengu, kupila 100 LH trakica, pokazala se ovulacija, dogodilo se nešto keksa, ali nakon 14 dana tetka iz Amerike opet došla. Dala sam si šansu još jedan ciklus (koji traje 50 dana). Da tada ću smanjiti dojenje (aha ). Ginekologici ne idem, jer mi je kad sam dojila 15 mjeseci rekla da joj dođem kad prestanem dojiti ("a i 15 je već dovoljno dugo"). Razmišljam otvoriti temu "zna li neko dobrog produženoprodojećeg ginekologa" .

Kod tog noćnog dojenja je stvar što nam se ne događa svaku noć (samo 5 puta tjedno). I da, ne smeta mi toliko. Tj. umorna jesam. I mm je umoran, ali meni je sve to manje grozno od njegovog deranja. A on pak jednu noć traži tek u 5-6 ujutro, onda dvije noći zaredom traži nekoliko puta, onda jednu noć prespava... i ja lijena, i sretna kad tu noć nije tražio, i sve se nadam da će takvih noći biti sve više, a onih drugih sve manje.

Imate još nešto, da vam nabrojim još neki izgovor? Potrošila sam smajliće, inače bih i ovdje stavila jedan.
Ma bit ćemo mi ok, samo sam htjela otvaračici reći da ima i onih drugih.