Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: zofran

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno zofran

trebala bih par informacija:

1. da li se zofran u hrvatskoj dobija na recept, ili ga treba platiti?

2. gdje se moze nabaviti, te koliko kosta?

3. da li postoje jos neki dobri pripravci koji pridonose boljem podnosenju kemoterapije, kako se zovu, gdje se mogu dobiti i kolko kostaju?

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi smo ga uzimali za svekra pred oko godinu i pol pa se ne sjećam detalja. Ali uglavnom, trebaš imati recept, ali onaj privatni uz koji se svejedno plaća. I to puno. Ne sjećam se više cijene, ali znam da je bio skup. Nabavljali smo ga u ljekarni, ne znam u kojem si gradu i kako to ide kod vas, mi smo išli u našu ''glavnu'' ljekarnu u gradu.

Što se tiče drugih lijekova za to, uzimao je onaj lijek koji se dobije na recept (zaboravila naziv), nije ništa pomagao.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Moraš ga platit, uz recept. Jeftinija varijanta od Leka/Sandoza je Ondantor (lijek isti, samo druga tvornica).

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

prije 4 god se kupovao u ljekarni i tabletica se plaćala 50kn, , a trebale su minimalno 2 po danu,i moglo se kupiti na komad,drugo nije ništa pomagalo

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    prije 4 god se kupovao u ljekarni i tabletica se plaćala 50kn, , a trebale su minimalno 2 po danu,i moglo se kupiti na komad,drugo nije ništa pomagalo
    Sad mu je cijena puno manja nego prije par godina.

Ako se ne varam, Zofran tablete 10x8mg su oko 255 kn, a Ondantor 10x8mg je oko 130 kn.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hvala cure!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •