Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: bolovanje za majku ako je otac na rodiljnom

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno bolovanje za majku ako je otac na rodiljnom

pokušala sam naći temu ali ne ide. ako ima nek moderatori daju link

dakle, mislim se vratit na posao za koji mjesec i mm će biti s malim doma. no, maleni je do sad imao već 2x bronhitis i oba smo puta bili u bolnici. zanima me, ako je otac kod kuće s njim i koristi rodiljni dopust (ili kako se već zove) mogu li ja u slučaju potrebe uzet bolovanje na djetetovo ime. znam da za boravak u bolnici ne mogu, ali ako je doma.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mislim da ne
    prije par mjeseci ja sam bila na rodiljnom dopustu, a i ja i dijete smo imali gripu
    suprug je mogao dobiti bolovanje samo za njegu mene kao supruge, ali ne i djeteta obzirom da sam ja bila na rodiljnom

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I mi smo imali situaciju kad sam ja bila na rodiljnom, imali smo mali i ja crijevno-želučanu virozu, onu trodnevnu kad ne možeš ustati s poda i želiš da ti netko prikrati muke. Kako ja nisam mogla ustati s poda, mm je trebao ostati doma, ali nije mogao dobiti bolovanje za malca jer sam ja na rodiljnom, nego isto za njegu mene. No, do drugog jutra kad je bila smjena njegove dr. i on je pokupio virozu, pa je otvorio bolovanje na sebe.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nevenera prvotno napisa Vidi poruku
    pokušala sam naći temu ali ne ide. ako ima nek moderatori daju link

dakle, mislim se vratit na posao za koji mjesec i mm će biti s malim doma. no, maleni je do sad imao već 2x bronhitis i oba smo puta bili u bolnici. zanima me, ako je otac kod kuće s njim i koristi rodiljni dopust (ili kako se već zove) mogu li ja u slučaju potrebe uzet bolovanje na djetetovo ime. znam da za boravak u bolnici ne mogu, ali ako je doma.
    ne možeš dobiti bolovanje za dijete za koje se koristi roditeljski, ali možeš najnormalnije za drugo dijete tj. tvoje prvo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •