Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Prirodni sampon

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Prirodni sampon

Meni se kosa zadnju godinu dana totalno osusila. Pokusala sam razne sampone/regeneratore i nista ne pomaze. Sad sam odlucila probati neki eko organiski sampon. Bila u DM-a i vidila neki kao Eko Organski za skoro 100 kn, a gledam sastojke i drugi sastojak je onaj Sodium Laureth Sulfate, a to je veliki 'no no'. Jeli mi tko moze reci gdje mogu kupiti prirodan sampon koji pomaze suhoj kosi?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je ovo savjetovala frizerka: kupi običnu vrećicu majoneze (u njoj je jaje, ulje i sl.) i drži je na glavi pol sata; poslije normalno isperi i našamponiraj, nastavi niz čime želiš... Ovo sve kaj se prodaje je u stvari najobičnija kemija, poput sredstva za pranje suđa, samo u ljepšem pakovanju + silikon.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ako si na moru natopi kosu maslinovim uljem, ili onim od makadamije ili argana. meni pomoglo.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kupila sam Klorane sampon za cesto pranje kose, i odusevila sam se. Nije mi sad blizu, mislim da sadrzi nesto sto ne bi trebao ali je razlika uocljiva. Pise da se moze prati kosa i djeci, i oprala sam i njima. Kosa nam je naocigled sjanija i nekako... cvrsca, jaca. I ovo je prvi sampon nakon kojeg si ne cesu glavu kad se preznoje.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kupujem u terraorganica hr, ima za djecu i za odrasle

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Probaj real poo
    Evo, ne šamponiram kosu već godinu dana. Jedino u frizeraju mi je operu šamponom, ali ne smeta. Svakodnevno ju operem samo čistom vodom. Prestala mi se mastiti i manje pada.
    Ako se baš nikako ne možeš otrgnuti čarima kozmetike, probaj samo s regeneratorom.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja prije pranja namuljam Ricinusovim uljem/avokado/jojoba.
    Ponekad ostavim i malo duže da djeluje, pa isperem blagim šamponom.
    Malom kupujem na terraorganica.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja kupujem neki urtecram-ov u bio-i-bio, mislim da dodje 50-ak kn, imaju i regeneratore. Meni je problem bio masna kosa, ali to sam rijesila tako da sam se dulji period natjerala ne prati kosu svaki dan... sad sam na 2x tjedno, mislila sam probati ovo ljeto no-poo rjesenje ali nisam skupila hrabrosti. Mozda iduce godine...

A da probas za styling koristiti neka od onih ulja? Makadamija ili tako nesto, ne sjecam se tocno kako se zove. Mozda pomogne.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 19.07.2012. at 07:27

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj real poo
    Evo, ne šamponiram kosu već godinu dana. Jedino u frizeraju mi je operu šamponom, ali ne smeta. Svakodnevno ju operem samo čistom vodom. Prestala mi se mastiti i manje pada.
    Ako se baš nikako ne možeš otrgnuti čarima kozmetike, probaj samo s regeneratorom.
    Ja sam mjesec dana na toj metodi Prva dva tjedna je bila bas masna, al sad je ok, nije jos bas kako bi htjela da bude, al valjda ce bit. Jedino sto jos puno pada (al to je kod mene posljedica poroda).

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zadnjih tjedan dana perem s dječjim šamponom, kradem svom malom! Naručila neki novi, dječji blagi iz Avona, zasad mi super odgovara (i meni i njemu

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja glasam za Klorane šampone (kupuju se u ljekarni), a za suhu kosu je Mango šampon. A još ako uzmeš i regenerator pa masku....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •