Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Leptirici za plivanje

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Leptirici za plivanje

Imam klinaca od 18mj koji obožava vodu, ali mrzi iz dna duše bilo kakav obruc oko sebe, jednostavno urla dok mu ne skinemo. Jednom prilikom obukli smo mu sekine leptirice i bio je oduševljen. Zanima me gdje mogu kupiti leptirice za tako male klince? On ima 12kg i dosta je veliki za svoju dob.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da će mu biti dobri bilo koji, samo ih treba dobro napuhati, i naravno, biti uz njega stalno.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koliko meni zvoni u glavi imaju dvije velicine, i mislim da je bas napisano koji su za koliko kg.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bilo koji.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da će mu biti dobri bilo koji, samo ih treba dobro napuhati, i naravno, biti uz njega stalno.
    X

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma i ja sam vidjela veličine ali do sad sam nalazila samo na one od 20-30kg. One male kao da su svo pokupovali. Zato sam i mislila ako ste naišli na leptirice za one najmanje...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni se ovi http://www.emmezeta.hr/igracke/igrac...livanje-bumba/ čine nešto manji od ostalih.
    ali vjerujem da bi mu svaki bili ok bez obzira na to što piše na njima

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam u KiK-u nasla one manje za 11-15kg...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidjela neki dan u one2play a ima i
    Mercatone

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svejedno je koje, moja Franka ima 2,5 godine i isto negdje 12-13 kila i uredno nosi one normalne veličine, za veliku djecu. I Klara je nosila takve dok nije proplivala, od godine dana je imala ove velike...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bilo koji, s tim da su se meni praktičniji pokazali oni na trokut, s donje strane imaju mali komadić koji se ne puše.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo koji, s tim da su se meni praktičniji pokazali oni na trokut, s donje strane imaju mali komadić koji se ne puše.
    Tako je, oni su kompaktniji i može ih nositi i mlađe dijete
    Od mojih troje nijedno nije htjelo kolut

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo imali Speedo, kupljeni u Intersportu, na trokut, bas mali broj.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ove na Bumbu koriste i moj stariji (2,8 god) i mladji (18 mj). Na trokut su i super su im.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ooo super tema, baš smo i mi u potrazi za malim rukavićima, a ja stalno mislila da je ona (18mj) mala još za to ima nekih 11-12 kg isto nije ljubiteljica kola

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zašto misliš da je mala? H. je plutao s rukavicama s malo manje od godinu, mogu oni to (ako im se svidi). Uostalom, bit ćeš ti kraj nje ako zatreba intervenciju.

Kolutove baš i ne volim, oni za sjedenje bi ih nažuljali, a oni "prazni" su mi noćna mora, stalno imam osjećaj da će se preokrenit

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da li ste možda vidjele one leptiriće koji se stavljaju tako da se čitav leptirić rotira sam oko sebe? To izgleda kao da se leptirić kotrlja oko ruke. Mi smo ih imali s najstrijom, i sjećam se da su se jako lako stavljali. Sad bi ih ponovno nabavila za najmanju, ali nigdje nisam naišla na takve.
    Posljednje uređivanje od susret : 20.07.2012. at 06:21

Početno

Moja Učiteljica obožava vodu. Sad ima 20 mjeseci i pliva samo s perajama. Pri tome recitira na klingonskom jeziku, smije se i maše ljudima na obali. Živa je atrakcija gdje god se kupamo. Počeli smo s leptirićima plivati kad je imala 7 mjeseci, prošlo ljeto u moru i nastavili cijelu godinu na bazenu dok nismo proljetos savladali plivanje s perajama i "ispuhali" leptiriće malo po malo, i ostale su samo peraje. Imala je tad 16 mjeseci. Danas se ljudi na plaži čudom čude kad je vide, a ona pliva i pravi se važna
    Tako da znamo puno o leptirićima. Definitivno nisu dobri bilo koji za malene ručice. Najbolji su speedo (ima ih u Intersportu, treba pitati, nema ih uvijek izloženih) i to dvije vrste, jedni plastični za sasvim malene i jedni silikonski za malo veće, oba od 0-2 godine. Nažalost, cijena im je 5x veća on onih "s kioska" (oko 100 kn), ali su neusporedivo bolji, a i trajniji. Ključno je da leptirići budu dovoljno uski u području nadlaktice i da ne blokiraju lakat, tako da se dijete osjeća ugodno i slobodno. Silikonski su odlični jer ne žuljaju i ne ostavljaju "tragove" ispod ruke, posebice kad se duže nose. Važno je da ne budu prevelikog volumena tj. previsoki jer smetaju i zatvaraju glavicu.
    Bitno je i znati da mrvice trebaju naučiti plivati s leptirićima. Mnogi pogriješe jer stave leptiriće i puste, pa djeci potone glavica, napiju se vode i prestraše. Ispočetka ih treba pridržavati ispod ruku, a kada savladaju plutanje i oslobode se, pridržavati ih za bokove da "legnu" na vodu i pomalo puštati. Pomažu plutajuće igračke za kojima počinju plivati. I sreći nikad kraja

Početno

PS. Mislim (sigurna sam), uz dužno poštovanje, da kolutovi bilo kojeg oblika i opreme (a vidjela sam neke koji mi više liče na dio astronautske opreme za otvoreni svemir nego na dječji rekvizit) definitivno nisu dobri. Ne razumijem uopće kako bi se moglo u bilo kakvom kolutu uživati u vodi. Isključuje se, jasno, slika mame koja pluta u kolutu i pijucka šareno piće s kišobrančićem.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne kužim zašto su rukavice (bilo koje) bolje od koluta

peraje isto nisu dobre na početku

al dobro, moje mišljenje je da treba plivat bez ičega, što više...eventualno uz fredov obruč.

al to je samo moje mišljenje.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

moj mali ne voli ni kolut a ni rukavice a ni ništa slično, sve isprobali al ništa od toga..... samo bi da ga netko nosi po vodi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •