Prije neka tri ili četiri tjedna opala sam na stepenicama na koljeno.
Svom svojom težinom, a udarac je bio tim jači jer sam poletila s Elom na rukama i padala tako da nju zaštitim i dočekala se na to jedno koljeno!
Mene dodir na to koljeno još uvijek jako boli. Znači ne dok hodam, svaki dan sam na biciklu i nikaj me ne boli!
ALI...ako jače dodirnem, ako me klinci lupe na to mjesto, a pogotovo ako se ne daj bože kleknem na to koljeno kad se zaboravim...bol je neizdrživa! Doslovno kao da me neko nožem reže na tom mjetu. I ne prolazi! Istim intenzitetom boli u navedenim slučajevima evo već skoro mjesec dana!!
Pretpostavljam da bi bilo najbolje otići dokotru, ali....jednostavno trenutno nisam u situaciji ići po doktorima. (druga tema)
Ima li netko pojma što bi to moglo biti?
Kaže kolega na poslu tetive i da to dugo dugo treba da zaraste, zacijeli....uglavnom da ne boli. Ali kaže isto tako da bi me trebalo boliti stalno a ne samo na dodir.
Vidi se da je taj dio i malo natečen. Da je pukla kakva kost, pretpostavljam da bi isto bolilo stalno, vjerojatno ne bih mogla hodati.
Ima li itko kakvu ideju!? Osim naravno da odem kod dokotra, biće da će to dočekati jesen ako do tada ne prestane bol.
E da. i da dodam, ponekad taj dio kao da mi je utrnut!
![]()