Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kamo ljudi nestaju?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Kamo ljudi nestaju?

Ne zelim biti naivna i vjerovati da su svi nestali zrtve trgovaca organima, ali vijesti o nestalima me uznemire svaki put ispocetka. Kamo nestaju? I kako ne nestati? Ono, ne zelim da mi se izgubi svaki trag. Sto reci djeci, na sto da paze?
    Ovo sam citala upravo: http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=626967
    Cudno bi bilo da su sve ovo ljudi koji su pobjegli od kuce...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zelim biti naivna i vjerovati da su svi nestali zrtve trgovaca organima, ali vijesti o nestalima me uznemire svaki put ispocetka. Kamo nestaju? I kako ne nestati? Ono, ne zelim da mi se izgubi svaki trag. Sto reci djeci, na sto da paze?
    Ovo sam citala upravo: http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=626967
    Cudno bi bilo da su sve ovo ljudi koji su pobjegli od kuce...

onaj student iz rijeke je navodno sve izmislio zbog kockarskih dugova/ tako piše u jutarnjem / , djeca su možda pobjegla na zrće , a možda je netko od nestalih i žrtva nekog nasilja .

ne isključujem trgovce organima , samo mislim da oni ipak operiraju sofisticiranije a ne da otimaju random žrtve po cesti.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znam za rijeckog studenta. Utoliko ne zelim na ovo nasjest. Ali ne zvuci ugodno.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A čuj, mnogo ljudi nestaje.. Neki sami nastradaju, neki i pobjegnu, a neki i završe u krivim rukama.. Kako dijete od toga zaštititi?, ja mislim teško, u momentima kad je dijete prepušteno samo sebi (podrazumijeva se da si dijete upozorio na neke moguće scenarije) možda da se previše ne udaljuje od rutine koju slijedi svaki puta kad na određeno mjesto samo odlazi..

Uglavnom, ako odrasli nastradaju u istoj, gore navedenoj situaciji, još je nesretnija po djecu.. Ali ne može ih čovjek držati pod staklenim zvonom. Možeš ih samo upozoriti i naučiti pratiti rutinu odlazaka i dolazaka, koju ste sami odredili kao sigurnu.

Eto, nemam trenutno bolju ideju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam čitala za studenta iz Rijeke - konkretno znam da je otet i vratio se...ali ako je sve inscenirao, ne razumijem kako mu je to pogodovalo kockarskim dugovima? Mislio je ostati u Italiji? To je tako jednostavno - odeš u Italiju i odlučiš živjeti tamo? Ne treba nikave dozvole? Puno mi pitanja nameće ovo objašnjenje o kockarskim dugovima kao uzroku nestanka.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Izgleda da je žena koja je pobjegla iz bolnice u Vrapču nađena mrtva u podrumu iste bolnice.
    Obratili su se policiji bez da su pregledali bolnicu

Koliko pratim, kod nas većina nestanaka bude zbog psihičkih bolesti (odlutaju dok "neznaju za sebe"), lošeg stanja u obitelji ili nekakvih dugova.
    Kad se utvrdi da nestanak nije iz gore navedenih razloga, idu u detaljnu potragu.
    Tako su tražili i našli nažalost leševe više djevojaka koje su ubili bivši dečki ili mahniti sumještani.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

genijalan potpis

ajoj, kako pobili mahniti sumještani?!?!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anđela Bešlić, Kristina Šušnjara
    Ubojice su bili sumještani

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim o nestajanjima kao i o silovanjima.
    kaže se ženama da ne idu po mračnom parku same, a statistike pokazuju da ih većinu siluju muškarci koje poznaju ili čak partneri.
    tako je nekako i s ubojstvima. prosječnu ženu ubije njen najdraži između na putu između šporeta i vešmašine jer misli da je bila neposlušna, a ne trgovac organima u parkiću jer misli da je zdrava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •