fiona prvotno napisa
Tatek, kao što vidiš u potpisu i ja imam 2 cure iste razlike kao i tvoji klinci.
Moram priznati, da ili je Mirta izuzetno tolerantno i dobro dijete ili ja dobro balansiram. Evo našeg radnog dana:
6.35 ja ustajem i odlazim u kupaonu, MM odlazi pogledat jutarnje vijesti
6.45 dižem Mirtu i zajedno se spremamo
6.55 dižem Ledu
7.05 spremam curama doručak, a MM odlazi u kupaonu
7.30 vodimo ih u vrtić (nekad zajedno, najčešće samo ja)
16:30 dolazak s posla i nas tri zajedno (nekad dođe i tata, a uglavnom dolazi poslije 17:30, a nekad je na putu - ovaj tjedan 4 dana).
Sad dolaze zajedničke aktivnosti - igra, odlazak u šetnju, park, dučan...
18:50 pali se telka i gleda crtić na II. Za to vrijeme im spremam večeru.
19:30 kupaona - kupa se tko hoće (Leda) tko neće tušira se (Mirta)
odlaze u krevet i dok se ja sređujem one biraju priču - jednu večer jedna bilra, drugu druga. Pričanje priče, ev. gledanje TV ako ima nešto normalno. U 21:00 Mirta odlazi u svoj krevet (i zaspi za cca 2min). Leda još spava s nama.
Sve radimo zajedno, ako je MM doma i on ide s nama u dučan, šetnju, ali cure rijetko razdvajam. Mirta je u sve uključena (od početka trudnoće - MM nije vidio UZV ali ona je), igraju se prekrasno (čak se Leda ljepše zaigra od Mirte). Naravno, ponekad se čerupaju, ali to je i normalno - čerupaju se i sestre kad imaju 4 banke, a ne kad su djeca.
Ako mi je post preopširan ili dosadan, sorry.
U stvari, rezime je da mislim da više stvari morate raditi svi zajedno, i Zrinka i Vedran zajedno. Razlika od 4g i nije tako velika kako ti se čini, a s vremenom će se činiti još manja.