Moj je isto otprilike u toj dobi poceo manijakalno glodati prste i ruku, isto ga nije smirivalo nego jednostavno je bio ovisan o tome. I cesto se cuo onaj zvuk kad mu se zeludac digne, ja panicno pokusavam u noci skuziti je li povratio - ali srecom nije nikada. Pa sam ga po noci pocela ignorirati, jednostavno ako ne place bi ga pustila po sat vremena da lamace nogama i glodje prste, pa bi u nekom trenutku ili sam zasapo ili poceo kenjcat sto bi bio znak da bi sad ipak cicu (ja bi u medjuvremenu odspavala). U jednoj fazi je cak poceo prilikom dojenja gurati prst u usta, pa bi popustio vakum i samo se culo srrrrk srrrrk
Proslo ga je kroz par mjeseci, nije da i sad ne zvace prste ali puno rjedje. I nije se nikada naviknuo uspavljivati sisanjem prstica (nema dudu), uvijek zaspi s rukama vani. Da ne spominjem da ni zubica jos uvijek (9 mjeseci) nema. Prirast je nastavio biti ok, sad ima cca 9kg, tako da to silno zvakanje ruku i rjedji podoji nisu imali negativan utjecaj na dojenje (osim sto sam neko vrijeme ga morala prilikom podoja drzati za ruku da ne gurne prst u usta usred podoja).