Nena, predivno, čestitke od srca!
Cestitam od srca!!!
Čestitam!! To je četvrta curica, ako sam dobro shvatila? Meni je to predivno, obitelji sa puno sestara uduvijek su mi bile nekako idilične
A ovisi gdje ih udaješ, možeš i koju devu dobiti![]()
Čestitke!
Posljednje uređivanje od čokolada : 25.07.2012. at 14:13 Razlog: ne iznosite privatne stvari drugih ljudi!!!
Ima još jedna super stvar a to je da nećeš nikome biti svekrva. Ja već sad ne volim svoje nevisteA sigurna sam da će mi zetovi odgovarati
koje iznenadjenje! Stigla jos jedna lipotica! Cestitam!!!
Stvarno pravo, lijepo, ljetnje iznenađenje! Čestitam!
Sad mi Trina i Nena nabijaju pritisak za ovih mojih troje. Joj, ko će MM nagovoriti još jednom![]()
Male žene![]()
Pozdrav Teica! Gledala sam neke tvoje postove i verujem da mi savetom mozes pomoci vezano za veliki problem kroz koji trenutno prolazim. S obzirom da ne mogu naci private message ovde na RODI, da li mi molim te mozes poslati svoj e-mail kako bih te kontaktirala? Puno ti hvala unapred.
Ovo je fenomenalan sajt i drago mi je da sam ga pronasla i postala clan! Nena, cestitam na maloj devojcici.. da bude zdrava, srecna i veselai da vama bude najveca sreca i radost...
nena čestitam ti od srca , oduševljena sam![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke mami, tati i sestricama, a dobrici malenoj želim divan i dug život![]()
Nadam se da nam Nena a i admini neće zamjeriti ometanje topica!
Moj mail: tkovacic14@yahoo.ca
Piši!