-
kako neke zene doje
rijetko sam na forumu, a sada umjesto da pisem o mojoj bebi, moram vam ispricati sto sam danas vidjela.
Bila sam sa vecim klincima kod ortopeda i u cekaonici je bio i jedan jednomjesecni deckic(ne znam koje probleme ima tako mali, izgledao mi je prilicno zdravo i pokretno)-bio je sa mamom, tatom i bakom, koja ga je cijelo vrijeme drzala. U jednom trenutku ga je baka stavila na onaj stolic za prematanje i ona i kcer(ili snaha) su se nagnule nad bebu. Mene je to zaintrigiralo i pocela sam ih promatrati jer mi nije bilo jasno sta rade. Onda sam skuzila da se zena nagnula nad bebu koja je lezala na stolicu i tako nagnuta mu stavila dojku u usta i onda je to malo stvorenjce tako jelo-bez ikakvog kontakta sa majkom, kao da mu je netko gurnuo bocicu u usta.
Ja sam toliko buljila u njih, nisam si mogla pomoci. Bila je i jedna trudnica u cekaoni i vidjela sam da i ona blijedo gleda-misli zar nije poanta dojenja hranjenje i bliskost??-pa zar ima sta ljepse nego primiti svoju bebu, privuci je na prsa i dojiti?
Cak mi je draze vidjeti zenu kako grli svoju bebu i daje joj bocicu, nego ovu, koja je doji gotovo bez ikakvog kontakta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma