Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Hotel za ljetovaje s trogodišnjakom

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Hotel za ljetovaje s trogodišnjakom

Eto ja molim sugestije i komentare...Do sada uvijek ljetovali u apartmanu. Ove godine ozbiljno razmišljamo o hotelu (polupansion).

Prošli dosta obale, billi većinom u apartmanima. Ove godine se odlucili da idemo u Hotel... Koji od ovih? E da...putujemo s klincem od 3 godine, pa to uzmite u obzir
    Hotel Selce Selce, Hotel Bolero Biograd nm, Hotel Marina Rabac, Hotel Internacional Rab, Hotel Park Lovran.
    Helpajte u odabiru!!!

PS: Ako imate neku drugu preporuku...svakako pišite!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

davno sam bila na Rabu, ali koliko se sjecam bas i nemas u blizini hotela plazu

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ako si možeš priuštiti, ovo. Čak nude i čuvanje djece, dok se vi romantično družite. Meni, nažalost, ove godine nije u budžetu .

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bolero predaleko od centra. Odi u iliriju, Kornate ili Adriatic (što se Biograda tiče), to ti je sve uz more (ali pretpostavljam da je i cijena puno veća)

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

International- Rab. Bili prošle godine i oduševili se.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hotel medena u trogiru....ak ti nije predaleko... tj. to je seget donji, kraj trogira...meni je tamo super bilo i da nismo prije 4 god. našli super apartman u biogradu gdje idemo već 4 god zaredom, sigurno bi išli u medenu i to s obadva klinca ( 3 i pol god. i 6 mj)..plaža ima hlada, šljunčana je, ima i dosta zanimljivosti uz plažu (bar je bilo), teniski tereni, disco u sklopu hotela, muzika na terasi...ma baš onako milina odmor....do plaže se od hotela spušta po stepenicama kroz šumicu i sjećam se da smo uvijek gledali vjeverice okolo....a do trogira smo išli pješice,iako je bio i taxi kombi koji vozi svako malo...hrana-odlična...švedski stol za doručak i večeru a ručak uglavnom u nekom restaču il fast foodu na plaži .....jaooo,sad me nostalgija lovi.....

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bila sam prošle godine i u Biogradu, u Boleru, poslovno- predaleko od plaže, nije nešto. International je u centru Raba. Gradska plaža koja je pješke, 10 minuta i nije baš za klince ( tek sam sad skužila da je tvoj 3 godine), ali zato autom u okolici imaš bezbroj idealnih, pješćanih plaža za djecu. Plićak pola km, pijesak, sadržaji za klince ( Rajska plaža, Lopar, Kampor). Mi smo svaki dan bili na drugoj plaži i uživali. Hotel ima bazen za velike i mali za klince i u cijeni ti je teretana i sauna.Hrana- super, posluga-isto. Sam Rab je miran, stvoren za obiteljski odmor. Jedina zamjerka- cijene pića u kafićima. Skupo do bola, ali zato u hotelskoj sobi imaš mali hladnjak i trgovinu kraj hotela.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

U Medeni kod Trogira bili jednom i nikad više! katastrofa, uopće se ne želim sjetiti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hotel Marina Moscenicka Draga - od ove godine je obiteljski hotel, ima animaciju, djecje igraliste, igraonicu, plaza je pred hotelom. Mjesto je malo i pitomo, jedino plaza bude natrpana u spici sezone.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovaj u Selcu je lijep i nov, nisam bila u sobama, samo restoran. Bili su ljubazni. Selce je dovoljno mirno, a ima i događaja da možeš imati lijep odmor.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    U Medeni kod Trogira bili jednom i nikad više! katastrofa, uopće se ne želim sjetiti.

zašto? nama je bilo super....bili smo i u onom novijem i u starom dijelu

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kapric prvotno napisa Vidi poruku
    Ako si možeš priuštiti, ovo. Čak nude i čuvanje djece, dok se vi romantično družite. Meni, nažalost, ove godine nije u budžetu .

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik

Potpisujem!
    Mi smo prošle godine uplatliti 2tjedna odmora (nažalost, nismo bili jer su klinci zaredali s kozicama, pa smo poslali dedu i baku jer agencija nije htela vratiti novce, vele da je za klince odlično, ima svega od odlične hrane do animacije..)

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik Bio i naš odabir
    Nažalost nema slobodnog mjesta.
    Dosta kasno odlucili za odlazak, jer sam cekala mm koji nije znao kako ce s godišnjim.
    Sutra cemo otci do agencija i nest upltiti. Jos uvijek nismo na cisto sto. Trina: i nije prevelika razlika u cijeni. Mene vuce Selce, valjda zbog bliine, a mm bi u Dalmaciju.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hotel vespera na losinju

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

moji susjedi bili, kažu da je super

http://www.solaris.hr/smjestaj/solar...-hotel-andrija

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U solarisu je super, mi bili, ima isto jako puno sadržaja za klince... Hoteli su na plaži praktički a kupati se možete i u bazenima i u moru, ima dosta hladovine... Restorani, kafići i štandovi s voćem isto unutar kompleksa....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 23.07.2012. at 09:10

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da da, a ovo je kao baš dječiji hotel, mama i tata dobivaju "pomoćne ležaje"

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo pretprošle godine bili u Solarisu. Savršeno za djecu .
    Bluesan hotel Bonaca u Bolu na Braču je isto lijep.
    Makar mi se čini da ćeš sad teško naći slobodno. Znam da je Solaris često već na proljeće popunjen.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi smo par godina zaredom išli u Piniju u Petričane
    http://www.hotel-pinija.hr/
    ima i organizirano za klince, ali meni je puno bolje što je to baš obiteljski hotel i dolazi puno roditelja sa malim klincima tako da je moja kćer uvijek, ali uvijek imala društvo na plaži

za produženi vikend u lipnju smo bili u Primoštenu
    http://www.hotelzora-adriatiq.com/hr/hotel-zora

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zrinska prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik Bio i naš odabir
    Nažalost nema slobodnog mjesta.
    Dosta kasno odlucili za odlazak, jer sam cekala mm koji nije znao kako ce s godišnjim.
    Sutra cemo otci do agencija i nest upltiti. Jos uvijek nismo na cisto sto. Trina: i nije prevelika razlika u cijeni. Mene vuce Selce, valjda zbog bliine, a mm bi u Dalmaciju.
    pa ako nema mjesta u boriku odite u punta skalu diadora. meni svi ti njihovi obiteljski hoteli su vise manje slicni.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ako nema mjesta u boriku odite u punta skalu diadora. meni svi ti njihovi obiteljski hoteli su vise manje slicni.

Istina....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

našla sam zgodan članak o Solarisu
    http://www.sibenik.in/sibenik/U-Sola...skoj/4076.html

prije sedam dana pričala sam s jednom tetom koja tamo radi kao sobarica, kaže da se nađe još mjesta.no to je ipak bilo prije 15.7.

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala na komentarima! Sad idem u agenciju i sto ima-uzimam!!!!! bitno da se ide))

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sol garden umag ako vam odgovaraju animatori koji se intenzivno zabavljaju sa djecom i nesto se dogadja svako vece

plazu nismo isprobali, sinko je bio odusevljen hotelskim bazenom

hrana ok, u blizini ducan ako trebas nesto extra. u blizini su i drugi hoteli sa direkt zlaskom na more, ako ti je se hoda ili biciklira imas one vlakice koji idu kroz hotele do centra umaga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •