Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: platnene pelene???

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno platnene pelene???

Bok cure,
    evo par pitanja vezano za platnene pelene. Iako sam puno vremena provela istraživajući o pp, ipak imam puno nedoumica.
    Molim sve Vas koje imate iskustava sa pp da mi savjetujete gdje ste nabavile svoje pp. Čula sam za tete koje šivaju pelene, ali to su samo neke površne informacije. Obzirom da planiramo koristiti pp od rođenja, namjeravam kupiti one size, al kako nemam iskustva u korištenju bojim se da li će iste biti dovoljno male-velike za bebicu od rođenja pa do kraja pelenaštva.
    Ukoliko imate iskustva sa pp help. Pozzz

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Neće ti one size pelene biti premale do kraja pelenašenja, bez brige. Sve i svašta o pp imaš i tu: http://www.pelene.info/

Najbolje ti je uzeti od svakog modela po 1-2 komada, pa ćeš znati koje su ti idealne. A zapravo se to i mijenja kako beba raste; one što nam nisu baš nikad bile o.k. su postale najbolje pred kraj pelenaštva npr.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Hvala za savjete budem pogledala još, nešto mi nevjerojatno da ista vel. odgovara i za tek rođene bebice i dvogodišnjake.
    Što se tiče materijala, šta mi preporučate flis, org.pamuk, bambus i sl. Ima li netko savjet.Hvala.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bambus

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam imala stvarno svakakvih (AIO od Flafija, na čičak, na drukere, OS, bambus, flis... - svaka je valjala). Možda najbolje da odeš u Rodinu radionicu o platnenim pelenama kad bude organizirana opet, tako ćeš ih vidjeti u živo i steći neki osjećaj o tome kako može jedna odgovarati za više uzrasta.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mami-mamica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala za savjete budem pogledala još, nešto mi nevjerojatno da ista vel. odgovara i za tek rođene bebice i dvogodišnjake.
    Što se tiče materijala, šta mi preporučate flis, org.pamuk, bambus i sl. Ima li netko savjet.Hvala.
    ne odgovara ista vel. za sve, zato postoje drukeri s kojima ih smanjiš ili povecas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •