Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: ribicki stap - preporuke

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno ribicki stap - preporuke

ribički štap -preporuke
    klinac hoće ribički štap, sad kaj bi bilo najbolje, ima 11 god, i nimalo ribičkog iskustva, ništa ni nasljeđenog ( osim koja ribica koja je slučajno navletina na udicu).
    Bila sam u predatoru veli žena-majstor može i jedno i drugo, pa opet ne znam. S druge strane to kaj bi eventualno kupila trebam objasnit frendici koja nije nikad očistila ribu, da kupi to ili dio.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.07.2012. at 14:54

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da kupi sto ili kakav dio? Malo je nejasan post.
    Stap se kupuje namjenski u specijaliziranim trgovinama i kosta podosta. Ako ti je svejedno sto, bilo je u lidlu nekakvih. Ili kupite djetetu obicnu tunju pa nek lovi s rive

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gledala ja u specijaliziranoj trgovini, ak bu bil malo poveči izdatak onda ćemo nas dve podijeliti pa da ona kao pokloni jedan dio ( za ročkas) , a ja drugi, imaš li preporuku za kaj.

jel neko vidio ono čudo iz Konzuma neki RoTOmax, concept rola za 130 kn

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ako je za učenje za klinca od 11 godina ništa bolje mu ne treba

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jelena, danas je srijeda, zapali na Hrelić, tam sam znala viđati super ribički pribor za jeftine pare, novi, iako ima i rabljenog.

Mi imamo dva lagana štapa s rolama (oba naslijeđena, od mm-a i mog brata) ali do sad su klinci uglavnom više voljeli gledati mene kak lovim nego sami loviti... Stariji je nespretan, a mlađem baš ne odgovara desna rola jer je ljevak. Oni najviše vole loviti bez štapa ili samo na kedericu (bambus bez role) i to im je domet. Blinker valja od 12. godine na dalje, jer ipak ti trebaš imati snage zamahnuti i sve ostalo... Imaš sad grafitnih i kojekakvih štapova koji su lagani, ali nije mi to za klince. Moji nisu baš tak zainteresirani da bi se čovjek upustio u veći trošak.

Inače, vidjela sam nešto ne tako davno u Lidlu, bilo je oko 300 kn ali me nije zanimalo, pa nisam zapamtila što je sve bilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo liste trgovina s ribolovnim priborom u Zagrebu (iako ja mislim da je za klince potrebno što jednostavnije i što jeftinije, a u dućanu trgovce zanima samo da što više i skuplje prodaju):

http://www.e-ribolov.com/trgovine.aspx

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U ovoj trgovini radi moj prijatelj
    http://www.e-ribolov.com/trgovina/B....rt_d.o.o..aspx
    cak se i njegov auto vidi ispred trgovine ali adresa na ovom webu je kriva
    Trgovina se nalazi na Drvinju kod Pet centra, konkretnije u istom dvoristu, s desna je Pet centar a s ljeva Mercator
    Ako zelis mogu te najaviti kod njega pa da porazgovarate, on ti sigurno nece uvaliti nesto samo da proda a i pun je super savjeta

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Samo kratka napomena ... grafitni štapovi su električki vodljivi, a znaju biti jako dugački i dobro je napomenuti klincima da ne vitlaju njima po zraku ako je dalekovod u blizini.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Samo kratka napomena ... grafitni štapovi su električki vodljivi, a znaju biti jako dugački i dobro je napomenuti klincima da ne vitlaju njima po zraku ako je dalekovod u blizini.
    Ili pecati kada se nevrijeme sprema

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odlicne ribicke stapove smo kupili u lidlu, preporucam

dodju svako malo u prodaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove