Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pregled dojki u trudnoci

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pregled dojki u trudnoci

Kako spadam u rizicnu skupinu za rak dojke (moja mama ga je imala), idem relativno cesto na preglede.

U zadnjih 7 godina sam imala dvije ili tri mjesecnice (tj. stalno sam ili trudna ili dojim) nekako imam osjecaj da mi cicama, dok su tako u svojoj prirodnoj funkciji, nista ne moze biti.

Sad vec dugo nisam bila na pregledu na koji sam trebala ici jos prije pola godine. I ne da mi se.

Moze li mi koja od vas reci koju pametnu? Govori li mi moj instinkt dobro da sad, u trudnoci, nema puno smisla odlaziti na pregled. A i dojim. A i jos cu dojiti, ko zna dokle...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

U zadnjih 7 godina sam imala dvije ili tri mjesecnice (tj. stalno sam ili trudna ili dojim)
    Joj, samo moram reći da mi je ovo tak super. Nadam se da ću i ja tako. Dobro, ja sam dobila menstruaciju sa 7 mj, čini mi se, ali baš sam si računala ako ću svako dijete ovoliko dojiti (a nadam se i trećem) to će biti puuuno godina

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih otisla
    nemas sto izgubiti, osim mozda malo vremena

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

otidji
    ja sma isla u dok sam bila u fazi laktacije

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam išla i u trudnoći u u laktaciji (doduše ne istovremeno) - na ultrazvuku se sve lijepo vidi, kanalići su ti dok dojiš prošireni ali to je sve normalno. Samo ne smiješ na mamografiju dok si trudna (a i dok dojiš nije baš ugodna).

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam isto u rizičnoj skupini (već sam operirala jedan fibroadenom). Meni su rekli na UZV da nema smisla dolaziti dok dojim. Ali imam jednu kvržicu koja mi se ne čini kao mlijeko jer jedinu nju ne mogu razbiti, a i bila je stalno tu tijekom trudnoće. Mislim da ću ipak otići pregledati grudi. Ali isključivo privatno jer prošla dva puta me ova državna pregledala u 5 minuta-nemojte to dopustit jer se taj pregled ne može obavit u 5 minuta!!
    Ova privatna me lipo pregledava 20 minuta, i to skoro do vrata!! I onda sam mirna.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja se spremam na UZV u subotu i nadam se da će me ipak pregledati jer se jako bojim. Baka mi boluje od karcinoma dojke, a ja sam na desnoj dojci napipala bezbolnu kvržicu koja ne nestaje...

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Spooky, ja isto idem do kraja mjeseca. Nemoj se bojati, bezbolna kvržica može biti i skupina masnih stanica. Ništa to ne mora značiti.
    i javi kako je prošlo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni su se u 2. trudnoći pojavile ciste, nestale su tijekom dojenja. Dr. je rekla da je to uobičajena pojava.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na pregled sam naručena kod jedne odlične dijagnostičarke, ali tek 22.07.2006.
    :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •