evo par slika nase Emme.. za sad toliko
http://public.fotki.com/tatamata/
evo par slika nase Emme.. za sad toliko
http://public.fotki.com/tatamata/
mala slatkica![]()
jesu li to fotke sa "božićnog iznenađenja" kojeg smo svi napeto pratili?
Predivna je![]()
i meni se svidja tvoja boja kose...
a ema je tako 8) dok viri iz kolica!
joj sto je lijepa!![]()
sad mi nesto zvoni u glavi.... jeste vi ono dosli bez najave u zgb i iznenadili svekije? cini mi se da sam negdje citala o vasem planu da se nenajavljeno pojavite pred vratima... ili sam mozda pobrkala? :/
Prekrasna je malena!![]()
Ali Zagreb za Bozic...:srcopuk:
Bas je slatka!
Prelatka curka!!! Preslatke fotke!!![]()
Miš slatki...![]()
Mrazica slatka!E stvarno...kako prodje iznenadjenje????
Slatkica![]()
klinceza emma je preslatka!
Preslatka je, bombon! Jel ono četkica za zube?
preslatka je,pravi bomboncic!
izgleda da su sve Emme takve![]()
stvarno je preslatka (ona kapica!!!)
hoću i ja jednu curicu
To je razlog sto sam izabrala ovo ime, sve su Emme lijepe, drage i pametne cure (barem sto sam ja srela) tako da samo imam pozitivne asocijacije sto se tice imena.ivana s prvotno napisa
tvojoj Emmi
hmmm, sto se tice kose i boje![]()
Pretpostavljam da su svi prosli kroz one pubertetske nevolje sa prijateljicama koje eksperimentisu sa vasom kosom, frizurom i bojom?
Eh, moja draga prijateljica koja mi je cesto stavljala pramenove mi je pomogla ovaj put da je samo osisam i ofarbam.![]()
Sisanje je proslo perfektno, kao i uvijek...
Medjutim pokazalo se da ja imam puno crvenog pigmenta koji iako sam prirodno plava. Kupila sam farbu i pitala jednog frizera, hoce li uspijeti, a ovaj kad mi je pogledao prirodnu boju kose dao potvrdni odgovor.
Eh, da ne duzim... Prvo sam ispala narandzasta... Ocaj u ocima moje prijateljice... a i mojim...
sljedeci dan kupim blansh za pramenove i s tim "blago prelijem" onu narandzastu boju, postajem jarko zuta.... Ocaj u ocima njenim.. u mojim suze...
Odmah se odlucim za jos jedno "blago prelijevanje" s blanshem, da izbijem to zutilo.... ni to nije pomoglo.... ovaj put su se suze slijevale niz lice jer sam imala i kraste na tjemenu...
Dan poslije sam otisla kod druge prijateljice u frizerski salon i napravila onu bijelu boju koju vidite na slici.... ispod su kraste, samo da znate![]()
U tri dana cetiri puta sam farbala kosu sa najjacim sredstvima....
Emma je ocarala sviju na aerodromu u Becu, a dida i baka su najsretniji ljudi na svijetu, koji zeljno cekaju ljeto....
dolazi im Emma :D
pa tek sada sam se sjetila prekrasne božićne priče