Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Amnioskopija

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno Amnioskopija

Pozdrav! Trenutno sam na punih 38 tjedana i moja me ginićka šalje na pregled u bolnicu i amnioskopiju. Mene iskreno zanima zašto pošto sam uloživa za vršak prsta, sve je ok, termin mi je točno izračunat, posteljica početne zrelosti...Čemu to? Postoji li možda neki rizik da se plodna voda ipak ne zamuti ili sl unatoč ovim nalazima. Molim vaša iskustva

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Podižem temu.
    Situacija jednaka ovog gore što se tiče otvorenosti i tjedana trudnoće.
    Jučer mi je napravljena amnioskopija prvi put i odonda, kad se obrišem nakon wc-a, ostaje lagani roza-smeđi trag na papiru.
    Koliko sam čitala, to je normalno nakon ovog pregleda jer se lagano ošteti sluznica, ali bih ipak voljela da me umirite i da ostane pisani trag za druge koji se budu brinuli.
    Nekako mi se čini i da je beba mirnija, iako ne mora biti od toga, ali ipak brinem.
    Glupo mi je juriti dokotoru, ako je to normalno, a opet ne želim ništa riskirati.
    Idem probati nešto pojesti, pa se nadam da će se beba od toga razbuditi kao i inače.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Normalno je. Ošteti se sluzni čep, a sluznica se ne bi trebala oštetiti. Ti si u terminu, beba je mirnija, ali isto pazi na pokrete. Amnioskopija nema veze sa mirnoćom ili živahnoću bebe, ne brini.
    Je beba počela lupati kad se mama fino napapala?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Normalno je, ja sam znala dosta krvariti nakon amnioskopije. Čak me u trudnoći sa starijim, doktor toliko raskrvario da se uspaničio i poslao me na inducirani porod. Al sam nakon pregleda u rađaoni odbila, rodila sam sljedeči dan prirodno.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala vam na odgovorima.
    Nije čovjeku svejedno kad vidi tako nešto, ma koliko čitao da je normalno.
    Bebac je malo živnuo kroz dan, a nadam se redovnom tulumu navečer oko 10 kad je i inače najveseliji

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Javljam vam da to Izgleda je bio sluzni cep jer mi je u subotu Ujutro, a pregled je bio u cetvrtak, puknuo vodenjak i malo je decko krenuo na put prema van : )

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čestitam, mamice!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala, Beti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu