Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,

ja iskreno al najiskrenije nisam nikad u pubertetu bila nesretna, znala sam se bunit za neke stvari , tipa htjela sam veća prava ha,ha,..al nesretna, baš nikad! ja sam po prirodi dosta vesela i vrckava možda je do toga al stvarno ne mislim da svi tinejdžeri moraju biti kad-tad nesretni. .
    Evo me. već sam prije počela pisati ovakav post, pa obrisala, jer, mislim si, opet će mi reći da idealiziram. Ali, upravo tako kao i ti, Lili.
    Nisam bila nesretna. Zašto bih bila? Živa sam, imam jesti, imam krov nad glavom, živim u divnom podneblju, stvarno ne vidim razlog. Naravno da budem tužna kad me život lupi, ali to nije razlog za općeniti osjećaj nesreće.

Znala sam ponekad staviti Bijelo dugme na najjače
    http://www.youtube.com/watch?v=tVfZzEyw1UM

Ali, to mi je bio vrhunac pobune. Pa protiv čega da se bunim. Život je samo jedan i iz njega uzimam najbolje što mogu. I tada i danas. Ljepota se može naći i u najmanjoj stvari, samo dok je (relativno) zdravlja i što za pod zub. Naravno da je sve više od toga dobrodošao bonus. I prihvaćam ga širom otvorenih ruku.

A sada idem do dragoga jer se dignuo na krivu nogu i malo smo u silent modu, a ja to ne volim, pa ću ga malo pomaziti i nadam se raspoložiti...(nismo sami, ali nakad je i malo-puno)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me. već sam prije počela pisati ovakav post, pa obrisala, jer, mislim si, opet će mi reći da idealiziram. Ali, upravo tako kao i ti, Lili.
    Nisam bila nesretna. Zašto bih bila? Živa sam, imam jesti, imam krov nad glavom, živim u divnom podneblju, stvarno ne vidim razlog. Naravno da budem tužna kad me život lupi, ali to nije razlog za općeniti osjećaj nesreće.

Znala sam ponekad staviti Bijelo dugme na najjače
    http://www.youtube.com/watch?v=tVfZzEyw1UM

Ali, to mi je bio vrhunac pobune. Pa protiv čega da se bunim. Život je samo jedan i iz njega uzimam najbolje što mogu. I tada i danas. Ljepota se može naći i u najmanjoj stvari, samo dok je (relativno) zdravlja i što za pod zub. Naravno da je sve više od toga dobrodošao bonus. I prihvaćam ga širom otvorenih ruku.

A sada idem do dragoga jer se dignuo na krivu nogu i malo smo u silent modu, a ja to ne volim, pa ću ga malo pomaziti i nadam se raspoložiti...(nismo sami, ali nakad je i malo-puno)

isto, isto,isto ne mogu vjerovati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •