Stranica 14 od 14 PrviPrvi ... 4121314
Pokazuje rezultate 651 do 697 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni su ti likovi koji se uključe u diskusiju i od prvog posta znaju konstelaciju u detalje jasni trolovi, al se više ne uzrujavam. Uračunam, i vjerujem da je i drugima jasno. A ako netko to tako radi, ne pridaje mu na važnosti ili vjerodostojnosti, pa smo opet kvit... Može ovo bit virtualni svijet, ali nije tako virtualan da nikakva pravila ne vrijede.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a ja baš htjela napisati: klonovi napadaju

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    a ja baš htjela napisati: klonovi napadaju

Početno

hm nisam često tu na forumu, ali dama je zakon, prigovara svima dasu na forumu, a ona radi brine o djeci i još stigne jahati po forumu, valjda je na poslu pa produktivno radi nevjerovatno
    i da ja sam doma i meni je baš dobro biti doma želim gledati kako mi djete raste šta je tu loše, zašto ne bih uzela od države što mogu, dosta sam uplačivala u tu istu državu, pa ću sada malo musti iziste

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajme nemoj mi o uplacivanjima i muzenju drzave,danas sam dobila obavijest o ovrhi....
    iskopali MM-u neku stvar iz 2003ce,taman pred zastaru....sad moram do FINE da vidim o cemu je rijec...
    mislim,kune necu dobit nazad ali bar da vidim sta je to zgrijesio te davne 2003....

..a druga kuverta porez za auto....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ću vas zaključati

a ako imate sumnje o dvostrukim nikovima, molimo vas da prijavite moderatorima i adminima

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A što je s nama Sponzorušama?
    Dobro, da sam ljenguza znam i bez da me netko tu prosvijetli, ali mislim se koji problem ima s time neka xy persona s foruma da se toliko iščuđava što postoje muškarci koji eto i takve trpe.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovo je zadnja opomena da se prestanete prepucavati

pišite o vlastitim brakovima

temu sponzoruša, majki radnica, majki neradnica, majki domaćica, majki djecočuvalica, majki biznisvumenki... smo već apsolvirale
    a premalo je vremena prošlo da bismo tu temu reciklirale

dršte se teme ili ide pod ključ

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imaš pravo apri.
    Evo, mome braku ne fali ništa. Nisam to htjela ranije napisati da ne ispadne da se hvalim, ali je zaista tako.
    Ne jednom sam u životu rekla da sam imala više sriće nego pameti kako bi ovi moji Dalmatinci rekli.

I evo duramo preko 21 godinu, a nadam se barem još dva puta toliko.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Spominnjete stara vremena. Ja cu samo reci da je jedina pozitivna stvar bila sto su se ljudi puno vise seksali. Ono...pólje,motika,vešta,zena kopa,muž dodje,podigne veštu i hoopa cupa hehe,ekoloski prihvatljivo i pogoduje natalitetu. I svi sretni i zadovoljni. Ništa drugo nije valjalo.
    A u svezi glede teme,biti kvalitetna kucanica je krvav posao. Mislim ono,ja jos nisam naucila ni kolače ni zimnicu praviti. Ali zato dobro rađam

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Spominnjete stara vremena. Ja cu samo reci da je jedina pozitivna stvar bila sto su se ljudi puno vise seksali. Ono...pólje,motika,vešta,zena kopa,muž dodje,podigne veštu i hoopa cupa hehe,ekoloski prihvatljivo i pogoduje natalitetu. I svi sretni i zadovoljni. Ništa drugo nije valjalo.
    A u svezi glede teme,biti kvalitetna kucanica je krvav posao. Mislim ono,ja jos nisam naucila ni kolače ni zimnicu praviti. Ali zato dobro rađam
    Ja ni ne rađam nešto osobito, dvoje, pa na carski, bez kompletne medicinske pomoći ne bi bilo ni mene ni djece, i slažem se da je kvalitetna domaćica najkrvaviji posao ikad...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Imaš pravo apri.
    Evo, mome braku ne fali ništa. Nisam to htjela ranije napisati da ne ispadne da se hvalim, ali je zaista tako.
    Ne jednom sam u životu rekla da sam imala više sriće nego pameti kako bi ovi moji Dalmatinci rekli.

Čestitam!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajme ajme,pa ako je jos zena bila za spaherom okrenutih ledja onda mi to nije sexanje...mislim,to bi trebala bit malo aktivnija (su)radnja,ovo mi je puko praznjenje....

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mene, recimo, hvata jeza od takvih dogodovština u prirodi- previše buba za moj ukus

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ifigenija,dobro radjanje je relativan pojam ali ajvar..ajvar je konkretna stavka

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ima ajvara u Lidlu, a djece nema, mislim da ih staviš u kolica i doma odvedeš.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nema do domaceg ajvara, kakav lidl, ne budali!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Nema do domaceg ajvara, kakav lidl, ne budali!
    Naravno leonisa, ali samo kad ga mm radi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Naravno leonisa, ali samo kad ga mm radi
    a s obzirom na sretnu 21 godinu, mora da i ti njemu priđeš sleđa.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

O ajvaru i radanju ne znam nista pa cu ja nazad na brak, moze? :D

Ja sam nova u braku... Nije niti dva mjeseca. Zasad nam je super. Posvadali smo se dobro par puta, pomirili, svadbu nismo pozalili. Zapravo, isto nam je kao i prije braka, samo sto nam je SUPER sto se sad zovemo muz i zena. Kad se sjetimo :D Uglavnom nam je reakcija "Wow, muz i zena. Wow"

Pa me zanima, kad ce nam to postati normalno? :D

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Plava ne znam ti reći.
    No nakon osam godina braka u tridesettrećoj čudim se ko pura glisti kad me neko oslovi sa gospođo. OK na poslu i na nekim službenim mjestima tipa kojekakvi šalteri i tako to, ali jednostavno ima situacija kada mi se neko obrati sa gospođo a ja se osvrćem jel ima kakva gospođa s trajnom u kostimu iza mene.
    Zanimljivo ne znam koja bi mi bila prihvatljiva alternativa.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kosjenka tako i ja
    stalno se obazirem ima li neka starija gospođa kraj mene
    ja se čestpo osjećam ne djetinjasto, nego onako još zaigrano u ovom svijetu
    iako mi nije život baš bio neka bajka

ali ful se osjećam mlado i poletno i puna energije, većinu vremena
    hoću reći, ne osjećam se "gospođasto"

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nakon nekoliko upita u inb. ja nisam ana 37.

@plavaa budete se navikli, meni je trebalo oko 4 godine XD, dobro ja sam se kasno udala . pretpostavljam da je to individualno.

brak je težak put, tako ja to vidim sa usponima, padovima, stagnacijama, veseljem i tugama.

a ponekad završi i u grabi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj plavaa prvotno napisa Vidi poruku
    O ajvaru i radanju ne znam nista pa cu ja nazad na brak, moze? :D

Ja sam nova u braku... Nije niti dva mjeseca. Zasad nam je super. Posvadali smo se dobro par puta, pomirili, svadbu nismo pozalili. Zapravo, isto nam je kao i prije braka, samo sto nam je SUPER sto se sad zovemo muz i zena. Kad se sjetimo :D Uglavnom nam je reakcija "Wow, muz i zena. Wow"

Pa me zanima, kad ce nam to postati normalno? :D
    Baš simpatično kad ovo čitam. Ja i moj smo se i na piru posvađali. Pa dan poslije, Pa dan poslije toga. I tako. A ovo sa gospođom, mužem i ženom...Ja često te titule spomenem u našim tim žestokim raspravama.

A o ajvaru još uvijek ne znam ništa pa o tome neću ni ja više.

Bodulice, 21 godina (onaj smajlić sa izbuljenim očima), super! Čekaj, vi ste se u ratu vjenčali? Ratne su vam prve godine braka bile? Bome i to nije mala stvar

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Taman sam htjela pitati - ako ne kuhaju i ne peglaju, onda mi nema logike da se ne seksaju (jer nisu umorne)....a onda sam pročitala ostatak posta...ni ja ne bih s takvim mužem imala volje za seks. Nije čudo da žena traži izlaz u forumu. Stvarno mi je nepojmljivo da mladi i obrazovani ljudi mogu tako drsko klevetati svoje supruge.
    da, baš neobično
    skoro isto kao i ovdje na temi gdje slobodno možemo opanjakavti svoje muževe

mislim, nije da branim navedenu dvojicu (ali ni ne napadam otvaračicu teme, nit se zgražam nad njom), ali ova tema je otvorena da bi pričale o problemima u braku
    a koja je onda razlika što su njih dvojica pričali uživo?
    ili se iznošenje osobnog prljavog veša na forumu pod nekim nickom ne računa?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa normalno da se ne računa

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Plava, mi se nikada ne zovemo: muzu, zeno.
    Jedino mjesto na kojem ja izgovaram rijec muž je forum, u formi mm.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    ljiljana - moja baka koja je prala veš na mrežnici (nakon što bi susjed razbio sjekirom led) nije bila dobre volje ni 50 godina nakon što se sjećala svoje mladosti. svaki put bi stisnula šaku (bila je sitna ženica od, možda 150cm najviše) i rekla: "nikad više neću u led ugaziti! nobelovu nagradu treba dobiti onaj koji je izmislio vešmašinu".
    da tako je. nisu te žene bile dobre volje uz takav krvav rad i život, to su gluposti i priče za malu djecu. život je tada bio okrutan za žene, moja baka je čitav život imala stravične reume i trganje u šakama.

razlika je jedino u tome što su naše bake i prabake znale cijeniti više od nas kad im je samo malo bilo bolje i lakše. recimo moja baka je godinama prepričavala kako je to bilo za nju kada je prvi put došla u grad i imala centralno. nema više spavanja u ledenom, dizanje i umivanje u ledenom sa ledenom vodom, paljenje vatre u ledenom, pa dimnjak ne vuće a vani - 15 i tako to. a kda je dobila vešmašinu, tad je bila već 50 godina mislila je da je najbogatija žena na svijetu.

mi današnje generacije naprotiv se pojedemo živi kaj si ne možemo kupiti iphone i takve gluposti. ili kaj nam nam frizerka nije strafila točno nijansu koje smo si zamislile.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

maria71 i Trina

I potpisujem flopicu i kosjenku, tak je i meni, onak...koja gospođa??

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moja baka je ko mala odlucila da ce se udati za onog koji ce imat vodu u kuci, pun joj je kufer bio svakodnevnih odlazaka na fontanu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja stvarno ali stvarno ne volim kad se stara vremena dižu u nebesa. Pa prije je bilo prestrašno, žene su se patile sa svim i svačim, životi su bili teški i jadni. I one priče kako prije nije bilo razvoda. Ma kakvi razvodi, pa prije su muževi bili nedodirljivi, rijetko koja žena je bila u potpunosti slobodna pred svojim mužem. I skroz mi je nepojmljivo da netko sa nekakvom sjetom ili romantikom govori o prošlim vremenima.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da se vratim na temu...
    Zemlja dozvala MM-a natrag
    Ima jedna dobra nakon ovog njegovog izleta... naime ja sam još proljetos govorila da ćemo napravit jedan izletić u ZG i to vlakom, u zoo ili bilo kamo. Kad sam to spomenula MM-u bilo je komentara kakav vlak, smrdi, kasni, drndaš se 2 sata ..... e a sad kad se vlakom vozio na relaciji ZG-BG i natrag izgleda mu se ipak dopalo, pa eto mi sutra idemo na izletić u ZG u zoo i to vlakom

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    da, baš neobično
    skoro isto kao i ovdje na temi gdje slobodno možemo opanjakavti svoje muževe

mislim, nije da branim navedenu dvojicu (ali ni ne napadam otvaračicu teme, nit se zgražam nad njom), ali ova tema je otvorena da bi pričale o problemima u braku
    a koja je onda razlika što su njih dvojica pričali uživo?
    ili se iznošenje osobnog prljavog veša na forumu pod nekim nickom ne računa?
    Računa se, računa. Nisam čitala sve postove, pa se nisam mjerodavna previše involvirati u raspravu. Ali postoji i drugi način od foruma i klevetanja uživo. Uglavnom muževi i žene govore istim jezikom i da pokušaju, razumjeli bi se. Ako nekome forum pomogne da se ispuše, i to je nešto. Probleme u braku forum riješiti neće.

Nema druge nego oči u oči. Poslije toga i seks štima.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma ja stvarno ali stvarno ne volim kad se stara vremena dižu u nebesa. Pa prije je bilo prestrašno, žene su se patile sa svim i svačim, životi su bili teški i jadni. I one priče kako prije nije bilo razvoda. Ma kakvi razvodi, pa prije su muževi bili nedodirljivi, rijetko koja žena je bila u potpunosti slobodna pred svojim mužem. I skroz mi je nepojmljivo da netko sa nekakvom sjetom ili romantikom govori o prošlim vremenima.
    Da, baš to... ja mislim da bi mene prije 50 god noć popapala da sam tada živjela.
    kad vidim jednu bakicu, susjedu moje bake što je sve jadna proživjela sa svojim mužem (nikada ju nije tukao, ali ju je psihički zlostavljao) i kako se jadna njega bojala, koliko je radila i crnčila (i moja je baka isto crnčila al je za razliku od ove prve imala normalnog muža) i kako je sad nakon njegove smrti doslovce živnula i pola bora s licaa joj se izbrisalo, jeza me prođe.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Milana prvotno napisa Vidi poruku
    Da, baš to... ja mislim da bi mene prije 50 god noć popapala da sam tada živjela.
    kad vidim jednu bakicu, susjedu moje bake što je sve jadna proživjela sa svojim mužem (nikada ju nije tukao, ali ju je psihički zlostavljao) i kako se jadna njega bojala, koliko je radila i crnčila (i moja je baka isto crnčila al je za razliku od ove prve imala normalnog muža) i kako je sad nakon njegove smrti doslovce živnula i pola bora s licaa joj se izbrisalo, jeza me prođe.
    Takvih scenarija imaš i danas.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ima, znam da nažalost ima, ali danas su žene ipak u malo boljem položaju nego naše bake. Mislim da ipak imaju više izbora, nego prije 50-60-70 godina.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Je, imaju kremu protiv bora LOL

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Plava, mi se nikada ne zovemo: muzu, zeno.
    Jedino mjesto na kojem ja izgovaram rijec muž je forum, u formi mm.
    Nama je to trenutačno najzabavnija stvar na svijetu. Ja kažem "Husband", on me pogleda i kaže "Yes, wife?" i onda se cerimo oboje.

A sto se tice onog s "gospodo", ja u MUP-u u Petrinjskoj, mijenjam dokumente, pitam zenu na salteru u Posti dal da pisem novo ili staro prezime.

Kaze ona "Novo, svuda novo".
    Ja: "Aha, ok. Hvala Vam puno!"
    Ona: "Nema na čemu, gospodo"

I ja zaustim da cu je ispraviti i onda stanem i skuzim da sam sad stvarno gospoda. Zena je valjda shvatila sto mi se dogada u glavi jer se krenula smijati. :D

Ne znam hocu li se ikad naviknuti na "gospodo". Ne znam... Moja mama je gospoda, nisam ja :D Al lakse mi je sad kad vidim da vas ima jos, i to s dobrim bracnim stazom, kojima je to neobicno.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Milana prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, znam da nažalost ima, ali danas su žene ipak u malo boljem položaju nego naše bake. Mislim da ipak imaju više izbora, nego prije 50-60-70 godina.
    Ja sam zapravo odgovarala Cvijeti na onaj post da je lijenost pokretač napretka. Kad gledaš koliko danas imamo pomagala u kući u odnosu kako su žene imale prije 50 godina, mi bismo trebale imati puno više vremena za odmor i razonodu. A nemamo. Jedino to sam htjela naglasiti a nikakv žal za prošlim vremenima mene ne pere.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Je, imaju kremu protiv bora LOL
    A, pikula, bar krema, baš sam se nasmijala...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    To je zato jer se nisu napatili, npr. u vojsci. Da su bili gladni, žedni, neispavani, maltretirani, da su bili na raspolaganju nekom ludom vodniku ili kome već - znači da su prošli više-manje što i jedna prosječna majka, sve bi razumjeli i lakše bi se prilagodili, vjerujem. Ovako - iz srednje na faks, s faksa na playstation, i moš ga frigat. Dok ih život malo ne zašarafi vjeruju da žive u zemlji dembeliji...

MM je odmah nakon mature, sa 17 godina, uzeo pušku u ruku i branio pune 3 godine rodni grad i velik dio svoje države. Sa 21 došao u moj grad, nakon par mjeseci počeo raditi, sa 23 upoznao mene i evo skoro 16 godina smo zajedno.
    Na svu sreću tek povremeno živi u Zemlji Dembeliji. Da je tamo na godišnjem malo češće, isp.zdila bih na živce. Ovako nekako duramo...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Naklon do poda!
    I o toj temi možemo štošta reći, možda negdje drugdje. U svojoj blizini imam studenticu etnologije i antropologije koja mi je ispričala par šokantnih stvari koje su učili o povijesnom položaju žena, pogotovo u Slavoniji, u zadrugama i tako. TO je prestrašno!

Da trebam izdvojiti jednu jedinu stvar, nešto naaaajbolje u svom braku, rekla bih da je to ravnopravnost, u svakom pogledu.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zapravo odgovarala Cvijeti na onaj post da je lijenost pokretač napretka. Kad gledaš koliko danas imamo pomagala u kući u odnosu kako su žene imale prije 50 godina, mi bismo trebale imati puno više vremena za odmor i razonodu. A nemamo. Jedino to sam htjela naglasiti a nikakv žal za prošlim vremenima mene ne pere.
    Ma ja mislim da se mi više razonođujemo, al bezveze, pa nam se čini da nije dobro jer nema učinak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja mislim da se mi više razonođujemo, al bezveze, pa nam se čini da nije dobro jer nema učinak.
    Da, puno je gutača i uništavača vremena.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Rivendell, ali ako si ti patila, zašto bi to isto htjela i njemu priuštiti? Pa nije život sastavljen samo od srcedrapateljnih uspomena, niti su svi trenuci duboki i veleumni.
    Ja se majkemi ponekad na ovom forumu osjećam kao da sam pala s nekog materijalističkog Marsa.
    Slažem se.
    I ja sam se nekada loše osjećala u svojoj koži dok nisam uzela stvar (zapravo, uglavnom škare i Domestos, nešto ziherica i sličnog) u svoje ruke i okrenula u svoju korist.
    NIkada to ne bih poželjela svome djetetu. Nikada.
    Moje dijete ima tri godine i u trgovini izabere što joj se sviđa od robe (što je zapravo jako rjietko jer hrpu toga - novog - dobije).
    No, danas se stvarno može jeftino obući. Možda se moglo i moje vrijeme, ne znam. NO, ja sam bila najmlađa i vječito nosila nešto tuđe. No, nije bilo sve ni u tome, nego u nekom glupom stavu za kojega sto posto znam da neću pogriješiti sa svojim djetetom.
    Ali da se mora pretjerivati sa skupoćom robe i markama. To ne. Za mene je to pretjerivanje.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Trampolina je bas povukla pitanje koje me zanima. Koliko se cesto raspravljate (da ne kazem svadjate ) u vezi djeteta i odgoja.
    Zadnjih dana se bas bog toga jako ljutim na MM. Njemu je ok pusit u autu dok je beba tu, cak kad netko drugi iz pristojnosti pita da li je ok pusit kraj djeteta on kaze slobodno. To me bas ljuti. U njegovoj kuci je to normalno, a argument mu je da su i oko njega svi pusili pa mu nije nista

Nekad malog zna plesnit lagano po ruci kad dira nesto, to mi isto smeta...

Inace se ne uplice u moje odluke, kaze da ja znam najbolje, da ce se on toga drzati, a kad se ne bude slagao da ce reci.
    Bebac je jos mali, ali nekad me strah sto ako se ne budemo slagali oko nekih bitnih stvari oko odgoja.
    Ima li kod vas takvih situacija?
    Sad će opet ispasti da sam radikalna, ali kada bi mi smetalo (a smetalo bi mi) da mi muž, otac mog djeteta, "plesne" dijete pa makar i lagano po ruci kad nešto dira, zube bi mu izbila. Mužu, ne djetetu.
    MI se uglavnom slažemo. MM puno više dramatizira, stalno na nešto pazi, tlači M. u trgovini da ne smije ništa dirati, zapravo je puno zatvoreniji i sam je svjestan toga. Ja mu uglavnom ne dam da prenese to na dijete. Moram više huškati i njega i nju da budu slobodniji (zapravo, nju ne moram).
    I dosta je nesiguran, nekako labav s njom pa mu uvijek pravi cirkuse. No, protiv prirode se ne može.
    Da, on misli da je već dosta dojenja, ja sam postala ovisna i tak. Uglavnom, ja sam gazda

Stranica 14 od 14 PrviPrvi ... 4121314

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •