. Shvati ovaj smajli kao ono smajli prepoznavanja, isto je i kod mene. Kad pegla - to traje, ali je rezultat savršen - ono, da se baci moglo bi ko frizbi ili ona japanska nindža-oružja sjeć' vratove.
Romantika bez crtanja - isto tako. Ali, ne ide ni meni (pa sam ja zaboravila godišnjice i darove, a on se sjetio i kupio super stvar je jer slušao što mi se sviđa), sad smo u nekoj takvoj fazi.
Mene još kod moga nervira i umara njegov optimizam bez pokrića, ali kako sam ja na drugu stranu pesimist bez pokrića - mislim da smo tu negdje kao par OK. I jako smo različiti a propos brzina - ja površna i jurilica, on detaljan, al' trajeee.
Drugo smo više-manje usklađeni, volimo slične stvari, uglavnom, i to mi je totalno super, i dijelimo "svjetonazore" pa tu nema trvenja - uglavnom, ono "filozofski" se super slažemo, samo nas zeza dnevna logistika koja je sad ipak 80% zajedničkog vremena, dok je dijete malo.
Naime, sad smo u području dnevne logistike di je žena uvijek "jača strana", a on ne može ispuniti - zbog odgoja na način "čekaj da ti mama to napravi" i manjka iskustva, pa onda vrzino kolo naše nevoljkosti prepouštanja tih poslova i uvjerenja da je čovjek za to ipak nije kompetentan, a ko voli da ga se mikromenadžira na način - robu rastri ovako, to radi onako.
Nekako mi se to čini izvor 90% bračnih trzavica uopće na ovim prostorima, tj. da leži u tim tradicionalnim glavama, dok se realnost promijenila u netradicionalnu (nuklearne obitelji, oboje rade 9-17, prema tome, doma bi se trebali 50-50 podijelit, a to ne dijele).