Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mene smeta što vidim da ponavlja greške svojih roditelja kad je on odrastao (pogotovo tate), a ne vidi da ih radi. A kad mu ja na to ukažem - onda nisam u pravu i izmišljam

I nije nikakav majstor. Za ništa. Samo može promijeniti žarulje (to sam dodala kad vidim da vi hvalite svoje muževe majstore)
    Posljednje uređivanje od anchi pp : 26.07.2012. at 10:41

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Mene smeta što vidim da ponavlja greške svojih roditelja kad je on odrastao (pogotovo tate), a ne vidi da ih radi. A kad mu ja na to ukažem - onda nisam u pravu i izmišljam
    Ja mislim da ovo svi radimo, tj. da je jako teško ne ponavljat greške roditelja i pritom ne napravit grešku odlaska u neku drugu krajnost od onog što su radili roditelji - najčešće mi se čini da ponavljamo greške i ne vidimo ih ili u strahu da ne ponovimo greške radimo neku sasvim drugačiju grešku.

Hoću ti reći - vjerojatno to radiš i ti, samo ljudi nisu svjesni kad ponavljaju svoje roditelje, to jedino mogu na drugima vidit. Ili, kad postanu svjesni, onda su supersvjesni - pa završe u krajnosti.

Onako, jedan od većih izazova, kako ja to vidim, je ne ponavljat greške i pritom ostat umjeren.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.07.2012. at 10:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •