Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

(ne)odgovornost.
    On je, sto se posla i financija tice, zrela i odgovorna osoba, ponekad i previse.
    Sa svih ostalih strana on je jedno veliko dijete. I koliko god pizdila i govorila da imam dvoje, odnosno sad troje, djece istina je da sam ljubonorna. Svi nasi sukobi vuku korjene iz toga i ja samo ponavljam jako bi ja bila opustebija i lezernija ii zabavnija oaoba kad bi on bio odgovornija i zrelija sa sam ja umorna od bivanja matere svima i da on nikad ne preuzima odgovornoat vec je ona uvijek na meni, a on od nje bjezi, ignorira njeno postojanje.
    A zapravo sam ja child in time koje to radi njega ne moze biti.

Al mogla bi potpisat Trinu osim sto ovaj meni da znak paznje tako da me primi za sisu ili guzicu sto me samo raspizdi. I skuha klopu. Al ostavi nered za ubit se. I nema raspodjele icega. On ide na posao a ja hendlam djecu i kucu i nase funkcioniranje. Logistika, teorija, praksa, akcija, reakcija. On je sponzor...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mrzim tipat s moba, al kako djetetu zabranit da ide na igraliste? :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ... osim sto ovaj meni da znak paznje tako da me primi za sisu ili guzicu sto me samo raspizdi. ...
    sad smo još i izbirljivi

a za šta bi ti da te primi?
    Pa valjda može, pobogu, vlastitu ženu u vlastitoj kući, kad već ne može one na poslu ili na cesti (a možda bi htio )

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    sad smo još i izbirljivi

a za šta bi ti da te primi?
    Pa valjda može, pobogu, vlastitu ženu u vlastitoj kući, kad već ne može one na poslu ili na cesti (a možda bi htio )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •