Trebala bih savjet... Naime, trudna sam 20 tjedana i bila sam danas na pregledu i doktor mi je rekao da sam se počela lagano otvarati. I dao mi je recept za Normabel. Ali nije rekao ni kako da ga uzimam - tj, koliko puta dnevno. A čula sam da se baš ne preporučuje njegovo korištenje zbog mogućih komplikacija sa bebom... Zanima me vaše mišljenje, jer se ne usudim piti tablete ako postoji mogućnost da ugrozim dijete...![]()

Odgovori s citatom
Ja sam ga korisitila u prvoj trudnoći, negjde u sredini....e sad... šta reći?! Ajmo ga izbjeći ako možemo
. Nije mi objasnila zašto, nisam ni pitala jer ga nisam namjeravala uzimati. I sada mi se čini da mi je prepisan "olako", bez pravog razloga.
i otišla na hitnu, druga mi je doktorica rekla da je dobro da nisam uzimala Normabel i neka ga i dalje ne uzimam, nego da umjesto njega svakodnevno nastavim uzimati magnezij (Biolectra, Magnezij Direkt), koji sam do tada uzimala neredovito. 
nikakvu ovisnost, odnosno, jednostavno sam ga prestala uzimati kad više nije bio indiciran. Nakon poroda nisam nijedan popila, štoviše, odbila sam ga i na postintenzivnoj na "caricama", a bebač mi je jedna vrlo staložena i prilično neplačljiva osobica.