-
drage cure hvala vam..jednostavno se nisam stigla prikopčati..danas je dobra,jede i spava..
klia pokušatću ti odgovoriti na pitanja koja si mi odaslala..
1.što se tiče jakog let downa..čini mi se da ga imam..pokušavam omekšati prsa izdajanjem pa tek onda krenem dojiti..pokušala također dojiti da je beba na meni dok ležim ali kad ona jednostavno mrzi položaj na trbuhu i plače..ne znam kako drugačije dojiti no da je ona priljubljena uz mene u ležećem položaju..
što se tiče kakice..pune su joj gaće!!da li to znači eksplozivne??!!iako ne poslije svakog podoja ali 3-4 puta dnevno..što se tiče prduckanja(lijepih li tema
),i ne čujem je baš da prducka..tu i tamo joj se omakne..
2.što se tiče količine mlijeka,mislim da imam normalno..tu i tamo mi zna kapati mlijeko iz druge cice dok je hranim ali to je samo onda kad prespava svoja 4h..možda je problem u tome što kad zaspe ne budi se lako i teško ju je probuditi..na poč sam je budila svaka 3h ali onda mi je patronažna rekla da dobiva na težini(ona to vidi :? ) i da je ne budim..zbunjena :? :? :? neki put odvali 5h i onda se uplašim i naravno buđenje..
ako mi traži cicu unutar 2-3h ,uvijek joj kao što ste me savjetovale ,dajem istu tako da dođe do onog masnijeg dijela..
nadam se da sam vam uspjela odgovoriti na sva pitanja i malo približiti sve to skupa..
što se tiče sos-a uvijek se zbunim pa na kraju zaboravim što sam uopće pitala..lakše ovako..
puse
p.s. od jučer(kao što sam već na dr.topicu napisala..davimmmmm)situacija ok..puno se manje mučimo nego prošlih dana..znam da sab s.kapi nisu baš od neke pomoći ali meni ona spava i podriguje otkad sam joj ih počela davati i digla madrac u podnožju glave
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma