-
evo jednog bembovog bisera:
jučer smo išli šetati uz more, divan dan je bio. i kad smo se umorili šetajući sjeli smo u jedan kafić-vani. do nas je bio jedan stari gospodin, a do njega beačni par s curicom pola godine starijom od bemba. predivna plava curica. i kako smo objedovali doma i onda pošli u tu dugu šetnju ja sam uzela smoki (inače mi to nije običaj i bembo ga jako rijetko jede. ne znam ni ja zašto sam ga uzela. i tako on zapilao da mu otvorim smoki i tako je sve krenulo. čim je curica vidjela smoki došla do kolica u kojima je bio bembo. kad ju je vidio doslovce je iskočio iz kolica. i tako stoje oni ispred starog gospodina, a bembo daje jedan po jedan smoki čas sebi, čas curici. i kad je vidio da je mala pala na smoki da kesicu starom gospodinu da mu pridrži joooojjj i uhvati je rukama za ramena privuče sebi i zvonko poljubi pusa . nakon toga uzme smoki od starog gospodina i nastavi hraniti sebe i curicu umirući od smijeha. kaže gospodin meni: moja gospođo, on će vam partit do 18-e (oženit se).vidite da ima stila i da je rođeni šarmer. svi smo umrli od smijeha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma