Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Molim pomoć, jaaako me boli vanjski hemeroid

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Molim pomoć, jaaako me boli vanjski hemeroid

U 36 sam tt i dobila sam vanjski hemeroid koji je sad veličine velike bobice grozda
    Boli me strašno, užasno, već neznam kud bi sa sobom od bolova, kupio mi muž u ljekarni neku mast od propolisa al ne pomaže ni malo!
    Imate li bilo što za preporučit da si olakšam bolove jer više nemogu !!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kestenova mast! I ja imala takvog velikog vanjskog potkraj trudnoće, bila sam i kod kirurga ali nije htio rezat. Probala sam sve šta trudnica smije probat i ta kestenova mast ga je sredila za 2 dana i nikad više nisam imala hemeroide.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kestenova mast! I ja imala takvog velikog vanjskog potkraj trudnoće, bila sam i kod kirurga ali nije htio rezat. Probala sam sve šta trudnica smije probat i ta kestenova mast ga je sredila za 2 dana i nikad više nisam imala hemeroide.
    di si kupila tu kestenovu mast??
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 28.07.2012. at 10:17

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Konkretno ovu sam dobila od tete, ona je dobila na nekoj prezentaciji ali znam da ima u ljekarnama za kupit. E sad, jel baš toćno takva ne znam ali znam da se ta mast koristi kod proširenih vena a hemeroidi su upravo to.

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kantarionovo ulje, maslinovo ulje, rosopas....ja sam sa ovime mazala, ovisi šta sam imala doma i sve mi je pomagalo...

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Poslala sam muža u ljekarnu da vidi kaj ima, al svaki savjet mi je trenutno dobro došao jer skapavam od bolova!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jooj
    ja imam hemoroide koji su bolili u trudnoci no nakon poroda svi "poispadali"
    mažem kremom za hemoroide i moram priznati da nisu nestali

e to mi najgora komplikacija trudnoće

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Manuela,a da probaš staviti hladan oblog...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

naribaj krumpir na sitnije (kao jabuku za štrudle), pa stavi na hemeroid.

evo, prouči malo https://www.google.hr/search?q=krump...w=1143&bih=643

krumpir je zakon kod hemeroida, i vanjskih i unutarnjih ( za unutarnje se odreže u obliku manjeg štapić, navečer umetne u guzu tako da viri dio van (da se može kasnije izvaditi)
    Stari recept starih ljudi.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

joj smackam se i hladim hladnom vodom, čak sam pročitala da su dobri ledeni oblozi na kojima sjediš al toga me strah da si pak ne prehladim mjehur!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

par puta dnevno (a obavezno nakon nužde ofkors) sjedila na rubu kadu i tuširala ga jako hladnom vodom, tuš na tanko tako da se samo hemić hladi
    znala sam stavljati i obloge od leda (kockicu leda zamotati u gazu da ne ide direktno na kožu), legneš na leđa, ručnik pod guzu, lijevom rukom držiš oblog na hemiću, desnom knjigu u zraku

od krema mi je pomagao faktu jer ima i neki anestetik u manjem postotku
    meni je znalo trajati i 2 tjedna dok se nije skroz smanjio

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mast od kestena nema u ljekarni, bar tam gdje je muž tražio!
    kupio mi neku od dietpharma al to je tak, ne boli prvih 10 min, poslje ......, nočas nisam praf ni spavala kak me bolilo!
    Na faktu masti sam čitala da je rizično za majku i djete u trudnoći, pa me strah s njom mazati..... sad idem gulit krumpir pa probat neki narodni!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo, kaže mi moja kuma da ovo sa štapićem od krumpira hvale sve njene prijateljice koje su imale unutrašnje hemoroide. I ne mora se jedan kraj ostaviti vani, kako sam gore napisala, već se slobodno do kraja umetne, jer se krumpir preko noći potpuno omekša, pa bez problema izađe kasnije sa stolicom.
    A za vanjske, oblozi od naribanog krumpira i hemoroidi odlaze u zaborav.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Baš sam donjela krumpir i idem nešto ribat a nešto ću stavit u škrinju da zamrznem!
    Dobro da su moji otišli baki na ručak pa imam vremena za mackanje guze

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za majku ne znam što je rizično ako koristi faktu u trudnoći, za dijete će napisati uvijek ako nije rađeno kliničko ispitivanje na trudnicama (a nije) - nazovi svojeg ginekologa i pitaj smiješ li koristiti faktu ako se brineš

Za apsolutno svaki lijek piše da nije preporučljivo uzimati tijekom trudnoće ... zato imaš ginekologa da ga pitaš.
    Ali ako te krumpir spasi, još bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •