Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: HITNO - frizer za ošišati djecu u Šibeniku!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno HITNO - frizer za ošišati djecu u Šibeniku!

Drage, došli smo čupavi iz divljine u Šibenik i ispalo je da frizerka kojoj smo išli ne radi, a nemamo pojma gdje bismo odveli djecu, rado bismo se i najavili... rado bismo išli i danas... od jedne frizerke smo čuli da curicu šiša za 70 kn (?!), to mi je puno, jel imate za preporučit normalan salon?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a da ti porežeš malo, pa kad se prizemniš tu onda je odvedeš na friz

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ifigenija imaš frizerski salon u Dalmare centru koji OK šiša klince,(znam jer mi je frendica tamo šišala sina)

ja bih ti preporučila svoju frizerku koja mi prekrasno šiša dečke, no kako je subota navečer bolje da sutra odeš u Dalmare i ošišaš ih tamo

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Hvala, našli smo frizerski u Plodinama, bilo je ok. Al idući put mogu i u Dalmare, da probam.

JelenaO, moji su gusto,kosmati, to bih eventualno motorkom u kućnoj radinosti mogla. I tako od kad su bili bebe...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj htjela sam ti napisati da ni slučajno ne idete u Plodine jer ne znaju šišati tamo, jedino ako volite mašinica frizure onda OK. No dobro, možda se nešto promijenilo od prije par godina, meni su tamo unakazili djecu jednom i nikad više. Ma glavno da ste vi zadovoljni.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moja frendica je išla par puta u plodine, kaže da je ok, ja sam bila jednom u dalmare, na podšišavanju poluduge paž frizure i peglanju, bilo je dobro, ne sićan se cijene....doli negdi ispod city centra sam vodila mlađu na šišanje, duga gusta kosa, stepenasto, ispalo je baš super, o nešto malo novaca se radilo -40 kn, ali to je bilo prije 2 godine....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji dečki se šišaju kod frizera za muske. Zapravo, nešto kao brico iz Malog Mista. Dvojica su i ne znam koji je jači u komentiranju dnevno-političkih zbivanja.
    Ponekad odu kod neke frizerke u Vodice, ako zele ostaviti duzu kosu, ali em je preskupa, em nije nesto.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Joj htjela sam ti napisati da ni slučajno ne idete u Plodine jer ne znaju šišati tamo, jedino ako volite mašinica frizure onda OK. No dobro, možda se nešto promijenilo od prije par godina, meni su tamo unakazili djecu jednom i nikad više. Ma glavno da ste vi zadovoljni.
    Ronin, slažem se. Zadovoljna sam jer sam mogla ošišati djecu negdje, jer nije bilo reda, i jer ih nisam mogla vodati po vrućini i centru, a za dva dana putujemo, a di će dida i baka jadni s njima na šišanje. Frizurama nisam :/ Stvarno ne znaju. Al sam si rekla - za sol i more -dobro je... kako je bilo... na jesen ću ih urediti.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Moji dečki se šišaju kod frizera za muske. Zapravo, nešto kao brico iz Malog Mista. Dvojica su i ne znam koji je jači u komentiranju dnevno-političkih zbivanja.
    Ponekad odu kod neke frizerke u Vodice, ako zele ostaviti duzu kosu, ali em je preskupa, em nije nesto.

LOL Imamo i mi bricu za muške, al imam i Matovilku, pa mi je tlaka vodit jednog u salon drugog kod brice...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi bi trebali skratiti dugolasića, ali traži se da frizura ostane repasta i poluduga (bijele kose i sav pocrnio, izgleda kao australski surfer), znači nemože kod brice na mašinicu
    dajte nekog modernog od pirovca do šibenika
    u očaju ću ga odvest špiri u murter

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Drage, došli smo čupavi iz divljine u Šibenik i ispalo je da frizerka kojoj smo išli ne radi, a nemamo pojma gdje bismo odveli djecu, rado bismo se i najavili... rado bismo išli i danas... od jedne frizerke smo čuli da curicu šiša za 70 kn (?!), to mi je puno, jel imate za preporučit normalan salon?
    Sve gledam oće netko komentirati ovo ali svi šute. A što je s tih 70 kn? Mislim, u najmanju ruku ko da ti je rekla 700 kn, 70 kn nije puno za šišanje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Trina u ZGB u salonu koji glasi kao skuplji za Balerinu sam placala 80 kn, inace kod "obicnih" placam oko 40 kn. dvoje ih osisaju za 70-90 kn. pa iz te perspektive ovih Ifinih 70 kn je i za metropolu puno.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 30.07.2012. at 08:50

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja frizerka(koja nije među jeftinijima u Šibeniku) mi klincima uzme za šišanje 40 kuna.
    tako da se i meni 70 za dječje šišanje čini puno.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je za dječje šišanje ok 30-40 kuna. mislim ima doslovno minutu i pol posla.

70 -80 kuna plaćam šišanje, pranje kose i frizuru ja, a imam poludugu kosu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi u Zgb plaćamo dječje šišanje 60 kuna, i mislim da je cijena više manje takva po salonima koji su namijenjeni baš za djecu, a moja kvartovska frizerka bi mi za dijete naplatila 30-40 kuna, ili ništa.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi plačamo u metropoli djeje šišanje 40kuna, osem ako nije dečko tad je jeftinije

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja se šefica baš neki dan šišala (pokupila je podstanere u kosi, pa smo išli na kratku friz), nije da je bilo minuta posla..šiša ju skoro jednako dugo kao i mene, odvaja dio po dio kose, slojeve pravi, pa šiške..min 20 min to traje i košta 50 kn. ja nju vodim kod svoje firizerke koja ima malo veće cijene tako da mi je tih 50 kn za dječje šišanje ok. (kad usporedim da psa vodim kod frizera svaka dva i pol mj koliko često se šišamo i mi ostali ukućani i to košta 130 kn, onda naše šišanje i nije skupo..)
    Posljednje uređivanje od pužić : 15.08.2012. at 19:44

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Frizerka je htjela ošišati dijete sa "podstanarima"?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    Frizerka je htjela ošišati dijete sa "podstanarima"?
    baš sam se to i ja pitala

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, prethodno sam nazvala i rekla da imamo problem i da li sisa takvu kosu..rekla je na kraju radnog vremena jer nakon tiga dezinficira skare.i inace to radi s drugim skarama koje ne koristi.a iz iskustva ostalih mama znam da rade to i drugi frizeri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •