-
Naknadna prijava za upis u Zg vrtic
Postoji li mogucnost naknadnog upisa u vrtic, ako se osoba doselila iz druge drzave ili se mora cekati svibanj?
Ako netko zna, bila bih jako zahvalna
-
Ako mislis na gradske vrtice tesko da ces sad ili na jesen jos naci mjesta, ali probaj pitati, pogotovo ako se radi o starijoj djeci. Jaslice se gotovo odmah popune u svim vrticima.
Neki sluzbeni drugi upisni rok mislim da ne postoji. Tek u svibnju dr. godine ce biti za pedagosku godinu 13/14.
-
Osoblje foruma
Kolegica s posla je upisala svog klinca naknadno. Mislim u 4. mjesecu. Pitala u dva vrtica, u jednom nisu imali mjesta, a na drugom blizu posla su imali.
-
Osoblje foruma
Naravno da postoji, ako vrtić ima kapaciteta.
-
-
Mi smo prijavili mimo roka dijete (navodno se uvijek moze donijeti dokumentacija, te se odbor z aprimanje sastaje jednom mjessecno kako bi razmotrio zamolbe) i obecali nam ako se otvori mjesto da ce ga primiti- naravno da se to nije dogodilo
-
Meni su se ove godine u 4. mjesecu u državnim vrtićima smijali kad sam ih zvala i pitala za mogućnost upisa, a nazvala sam ih jakooo puno.
-
Osoblje foruma
Da li mi pričamo o vrtiću ili jaslicama? Postoji razlika u kapacitetima, u vrtićima se nađe mjesta.
-
-
Mislim na jaslice, a one su pretpostavljam prebukirane
-
imate na sluzbenim stranicama grada Zagreba popis vrtica di ima mjesta u jaslicama pa pogledajte
))
-
jučer je bio prilog da navodno u centru zagreba ima jos mjesta po vrtićima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma