Nisam baš sigurna kako nazvati ovaj topic, ali vjerujem da ćete me razumjeti.
Sve češće doživljavam da mi stariji, ponekad i dobro obrazovani ljudi, nude da čitam opskurne članke na Internetu o nekim npr. prirodnim lijekovima, panacejama, o nekim tehnologijama - npr. sve pošpricaj u vrtu kalcijem, pa će dobro rasti... i sve češće čujem ljude kako zbore kao antivakcinacijsko pleme - truje nas farmaceutska industrija, sve je to zavjera, samo uzmi ne znam - srebro, kalcij, sodu bikarbonu...
Čujem i npr. rasprave o tome kako su farmaceuti izmislili ADHD, i sve tako nešto, opća mjesta hoaxa, paranoja ili viralnih marketinških kampanja koje su ljudi preveli i uzeli za ozbiljno.
Mene malo brine dokle je to došlo, i kako od svih tih finih spoznaja i dubine znanja koja se nalazi na Netu, i npr. Mujičinih objašnjenja o imunosti i tim čudima s vakcinama u narod dospiju samo gluposti o kojima ništa ne zna i koje mogu biti štetne. Kad te deda iz vremena kad su nas prali u DDT-iju i hranili praškom za bebe i vegetom napadne zašto tako nekritički cijepiš dijete, meni se zavrti u glavi...
Kad u Šibenskom zaleđu na selu od dede čuješ protiv farmaceuta i ADHD-a nekako doživiš neki udar na mozak, ne mogu to uopće povezati, jel Matrix, jel se svit konča, jel nešto krivo, al fakat se osjećam kao u zoni sumraka...

Odgovori s citatom
Ja cesto na netu, a ne znam tko je David Icke 
Al nema veze, i tako je mm rekao da ce procitati sto to ne valja kod nas... nek me ovdje nadje, kad je tako vjest
,maltene treba legalizirat prisilnu eutanaziju za neodgovorne prema svojem zdravlju - toliko nam je informacija dostupno, a mi baš namjerno pravimo trošak javnom zdravstvu ccccc
pa se onak u Dobro jutro Hrvatska referiraju na njega ko na Šenou stvarno svit se konča