Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: NAŠ PUT- korak po korak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kriistiina, dobrodošla ovdje!
    Ne vidim nikakav razlog da kredit bude prepreka. Pri pisanju molbi u druge centre nije nužno detaljizirati financije, buduće ostavine i sl. Imate krov nad glavom, posao i dostatne prihode, to je dovoljno. Također nikoga se ne tiče što bi bilo kad bi bilo u vezi mogućih budućih trudnoća. Ne možete začeti dijete i bok.
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od čokolada : 30.07.2012. at 15:59

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kriistiina, dobrodošla ovdje!
    Ne vidim nikakav razlog da kredit bude prepreka. Pri pisanju molbi u druge centre nije nužno detaljizirati financije, buduće ostavine i sl. Imate krov nad glavom, posao i dostatne prihode, to je dovoljno. Također nikoga se ne tiče što bi bilo kad bi bilo u vezi mogućih budućih trudnoća. Ne možete začeti dijete i bok.
    Sretno!
    Upravo tako i mi smo nedavno prošli razgovor i nisu nas pitali uopće za kredite samo gdje radimo i kakva su nam primanja, mislim a tko danas nema kredita? Kad bi još i to gledali tko bi dobio dijete uopće?
    Mi smo trebali imati kućni posjet nedavno i ja se baš taj dan razbolila s visokom temp. a muža mi nije bilo doma i sad moram čekati dok se vrate s godišnjeg

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sonči nema izvlačenja!!!!!

ajmo, krpica te čeka
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 30.07.2012. at 17:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove