Ma nismo još definitivno odlučili dali ide Mm sam ili idemo odmah svi.Al da idemo to je bez daljnjeg.Dopisujemo se več neko vrjeme s ljudima,poznanicima koji su tamo otišli,sto kao imigranti,sto preko Lmo-a.Neznam nikoga ko je u hrv trazio vizu i onda otišao,i znam da nam to nebi prošlo...Ako budemo uspjeli otiči i dobiti Lmo onda idemo svi,samo nam neko treba tamo nači poslodavca koji ce za nas traziti Lmo,a takvih ima dosta,naprimjer poslodavaca hrvata,koji su tamo preko 30 godina i rado če pomoci svakom hrvatu da preko lmo-a dobije radnu i boravišnu dozvolu barem na prvih godinu dana...a onda ako imaš posao tamo i nakon godine ta dozvola ti se automatski produzuje...
E sad da idemo svi preko imigracijskog,to mi se bas i ne svida,mozda mm sam ali da ja spavam u azilu s dvoje male djece dok cekamo papire mi nije bas dobra ideja...kad ides preko azila onda dodes na sud i moras objasniti razloge zasto si pobjegao iz svoje zemlje,a glad i neimaština dakako nisu razlozi...Znači moraš smisliti nesto bolje,da si u hrvatskoj u smrtnoj opasnosti,vjerski razlozi i sexualni(znači gay)...
e to je to sta za sad znam i sta oni kazu,definitivno idemo uskoro,novac smo vec skupili,a sad skupljamo još malo informacija,i hrabrost