Pokazuje rezultate 1 do 50 od 326

Tema: život u Kanadi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Apri, ja se ne bih miješala hoće li ići zajedno ili odvojeno, neka odluče kako misle da je najbolje mlada majka i njen muž, svjesna sam svih + i - zajedničkog tj. odvojenog odlaska tamo.
    naravno da će napraviti kako misle da je najbolje.
    ali, predstavlja se mladom majkom; možda joj netko iskusniji može baciti bubu u uho.
    djeca su jako jako mala...

a i pitanja koja postavlja pokazuju da se nije raspitala o osnovnim stvarima i da im je put prilično "grlom u jagode"
    Posljednje uređivanje od apricot : 30.07.2012. at 12:51

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da će napraviti kako misle da je najbolje.
    ali, predstavlja se mladom majkom; možda joj netko iskusniji može baciti bubu u uho.
    djeca su jako jako mala...

a i pitanja koja postavlja pokazuju da se nije raspitala o osnovnim stvarima i da im je put prilično "grlom u jagode"
    Ma jesam se ja raspitala i sve mi je to jasno,glava mi je več ko bundeva od svih podataka,ali još malo informacija uvijek dobro dode,ali i skustva ljudi koji su več tamo,a ne rekla-kazala,takvih faca po razno raznim forumima ima na tone!
    A sto se tice mojih godina ja imam 23,a mm 26 i mislim da su to najbolje godine za nesto krenit,a isto tako i dok su djeca još mala,i baš zato sto smo obadvoje mladi trebamo otič jer za nas mlade nema u HR baš nikakve perspektive...a i oboje smo vrjedni i ne bojimo se posla,i ovako mm radi od jutra do mraka za neku mizeriju i još na crnjaka,a i ja isto tako kad nešto ulovim...u ovoj drzavi bi prije dobio 7 na lotu nego,nekakav pristojan posao...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •