Citiraj mlada.majka prvotno napisa Vidi poruku
jel ima neko da je uspio dobit wh vizu,otisao radit na godinu dana i ostao tamo?kolike su nam sanse da je dobijemo?
ne znam kolike su vas sanese, ali sam iz radoznalosti gledala koliki su iniciajlni troskovi:
1. 150 kanadskih dollara admistrativni troskovi
2. obveznih 2500 kanadskih dollara (15.375,00 kn) koje morate imati prije nego stupite na kandasko tlo
3. godisnje zdravstveno osiguranje, a najjeftinije je 915,00 kn
4. povratna avionska karta ne vjerujem da cete iskopati neku ispod 6.000,00 kn (i to je mislim super povoljno)

kad se sve to zbroji za jednu osobu taj working holiday izadje cca. 23.212,50 kn. ja bi da sam mladja sigurno isla, jer mi guza volio vidjeti puta, ali za to bi morala stedjeti fakat bar dvije godine

ono sto vas limitira za ovu vrstu vize je:
tocka 6. sa ovovg linka : putovati bez uzdržavanih osoba u sklopu Vaše prijave za IEC dakle ili ti ili TM bi isli bez ostatka ekipe
potom:
P: Je li ograničen broj mjesta? Koja je kvota?

O: Za 2012. godinu postoji ograničenje od 300 mjesta, koja će se dodjeljivati po principu tko prvi, njegovo.
ali vi mozete aplicirati i dogodine, pa ajde ovo vam i nije neki limitirajuci faktor.

no super je da sad vec razmisaljte o normalnijim ulascima u kanadu. jer azil zbilja mi se cini neozbiljan.

i jos jedno inediskretno pitanje, rekla si da
Ja engleski govorim savrseno,
za to imas neku potvrdu? da li si bila na testiranju ili je to tvoj subjektivan dojam.
ja iskreno nemam pojma koliko znam engleski, iako mi je posao takav da ga svakodnevno moram koristiti.