-
Pročitala sam čitav post i skuzila sam da se sve vrti oko jedne osobe koja jos nije na cisto sto bi u zivotu....
Cinjenica je da trebas nekada glavu ohladiti i dobro promisliti,jer da bi se uspjelo treba ici korak po korak...
Mi vec godinu dana istrazujemo odlazak u Kanadu,skupljamo sve informacije o svakoj stavci i svaki dan se upoznajemo sa ljudima koji zele otici iz Hr ali nismo jos nikoga upoznali niti culi da bi netko se uputio sa dvoje djece na tako daleki put i prijavio se kao azilant.....Zbog takvih bisera i jesu promjenili zakon kako se ne bi moglo na takav nacin ostajati u Kanadi sto se ne bi iznenadila niti da nam vrate Vize za ulazak u njihovu drzavu...
Ono sto je najgluplje od svega je sto imate na umu ici kao obitelj.....jer do sada sa svima u razgovoru idu prvo muskarci jer im je tako jednostavnije i lakse se za snaci i jer ne zele da njihove zene i djeca gledaju kako ce se u nekim trenucima patiti i nece imati sta za jesti dok se ne snade i skupi love da ide na tu aplikaciju o spajanju obitelji....Ne znam mozda grijesim ali znam osobno par nasih prijatelja i ukljucujuci mog supruga planiraju ici bez obitelji jer je financijski lakse i podnosljivije .... Ako sam koga uvrijedila nije namjerno ali sve mi je to bezveze natezanje kako netko ima u planu ici....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma