je, imali smo problema oko iznajmljivanja kuce.

i trebalo nam je (samo) dva tjedna, uz prilicno jaku logistiku, da rijesimo inicijalne stvari.

iznajmimo kucu, sredimo prijevoz (auto je bio obvezan zbog mm'ovog posla), prijavimo se na poreznoj, sredimo zdravstveno (privatno) osiguranje, otvorimo racune u banci i ostalo. imali smo smjestaj kod bratica, mogucnost da djeca ostanu kod njih dok mi salabajzamo okolo (sreca da braticeva zena nije radila, jer da jest - ni njihova djeca ne bi bila doma, pa ne znam bas kako bi nas sestero u paketu sve to sredili u dva tjedna). i jos jednu, jako veliku stavku, smo imali osiguranu - tetku koja je bila na raspolaganju ta dva tjedna vozat nas okolo i upucivat nas i pomagat nam da sredimo sto treba.

da smo dosli bez te osigurane logistike - ne znam kako bi se, ni kad, snasli. gdje bi boravili, kako bi s djecom u karavani sve to posredjivali? fakat ti treba netko tko ce te pratit to prvo vrijeme dok sve pohvatas. a taj netko onda mora biti slobodan. ne radit. jer poslije posla mos popit pivo, al ne i otic u banku