Ovo sto ti navodis nisu problemi, naviknuti ce se djeca, naucit jezik, snaci cete se i obavljati stvari tako da cete ih vuci sa sobom. Nije covjek svjestan koliko teskoca moze pregrmiti i odvaliti sve dok se ne uvali u probleme. To sam sigurna da ce biti ok.

Ono sto mene muci u cijeloj prici je situacija u kojoj bi vam se moglo dogoditi da dodjete u Kanadu i lupite glavom u zid. Odnosno, da ne poduzmete prave korake na vrijeme i da vam se desi da ne mozete legalizirati svoj boravak. Mozes ti tamo pricati tuznu pricu ovakvu ili onakvu, vratit ce vas natrag. I onda cijela ta ekspedicija postaje za jednu skromnu obitelj i veliki trosak (ode ustedjevina na karte i boravak tamo, a nikakve koristi od toga).

Znaci, mislim da nije dobro da idete sistemom "mogli bi 'vako, mogli 'nako", nije dovoljno da ti i muz o tome razgovarate. Vazno je da se raspitate u relevantnim institucijama na koji nacin ce vam vas plan uspjeti. Tek onda dolaze frendovi kao podrska planu. Pri tome, kada se sve rascisti jos dok ste u Hrv i prije puta, mislim da bi se trebali nekako snaci za jos novaca jer ovaj iznos je riskantno mali (a to si ne mozete priustiti sa dvoje male djece).