-
Ovo sto ti navodis nisu problemi, naviknuti ce se djeca, naucit jezik, snaci cete se i obavljati stvari tako da cete ih vuci sa sobom. Nije covjek svjestan koliko teskoca moze pregrmiti i odvaliti sve dok se ne uvali u probleme. To sam sigurna da ce biti ok.
Ono sto mene muci u cijeloj prici je situacija u kojoj bi vam se moglo dogoditi da dodjete u Kanadu i lupite glavom u zid. Odnosno, da ne poduzmete prave korake na vrijeme i da vam se desi da ne mozete legalizirati svoj boravak. Mozes ti tamo pricati tuznu pricu ovakvu ili onakvu, vratit ce vas natrag. I onda cijela ta ekspedicija postaje za jednu skromnu obitelj i veliki trosak (ode ustedjevina na karte i boravak tamo, a nikakve koristi od toga).
Znaci, mislim da nije dobro da idete sistemom "mogli bi 'vako, mogli 'nako", nije dovoljno da ti i muz o tome razgovarate. Vazno je da se raspitate u relevantnim institucijama na koji nacin ce vam vas plan uspjeti. Tek onda dolaze frendovi kao podrska planu. Pri tome, kada se sve rascisti jos dok ste u Hrv i prije puta, mislim da bi se trebali nekako snaci za jos novaca jer ovaj iznos je riskantno mali (a to si ne mozete priustiti sa dvoje male djece).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma