-
Nije uopće stvar u tome da mladu.majku netko pokušava nagovoriti na nešto drugo ili odgovoriti od njihove odluke da odu u Kanadu.
Ja primjećujem samo da su joj se ukazuje na nedostatke u njihovom planu i pokušava pomoći savjetima i novim idejama.
Ili Lili, ako će ti biti jasnije na tvom primjeru - da u trgovinu dođe djevojka izrazito širokog struka i traži strukiranu žižavu haljinu, mislim da bi bilo vrlo neodgovorno od prodavačice da joj ne ponudi kroj koji joj bolje pristaje.
Nitko joj ne tura drugu ideju, ali ja se potpuno slažem da im je plan loš.
Ušteđevina od 3000 dolara je više nego nedovoljna za početak novog života u dalekoj Kanadi.
Previše stvari je prepušteno hrabrosti, sreći, prijateljima i reko-rekla saznanjima.
I opet, meni je ovaj detalj "ako ne ide frend idemo djeca i ja s mužem" vrlo neozbiljan, nije tu stvar niti u godinama, ni nečemu drugom, samo u načinu planiranja i donošenja odluka.
Velik je to korak i mislim da je za takav poduhvat, seobu preko oceana s dvoje male djece, potrebno puno više planiranja i informiranja.
Ne znam, možda njih u Kanadi stvarno čekaju prijatelji i rodbina kod kojih će moći ostati sve dok se ne snađu i koji će im pomoći u pronalaženju posla i organiziranju novog života.
Ali ja takav dojam nisam stekla iz postova mlade.majke 
Nadam se da griješim.
I opet, mlada.majko stvarno vam želim svu sreću ovog svijeta da uspijete stvoriti za sebe i svoju djecu život kakav želite, ovdje, negdje bliže ili preko bare 
Ali dobro se pripremite, dogovorite se s prijateljima u Kanadi oko svih detalja i raspitajte se kod mjerodavnih institucija i o mogućim legalnim načinima odlaska i dobivanja radne dozvole.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma