-
moja sestra je magistra farmacije te znam o cemu pricam, da moze raditi ali kao pomocni farmaceut i treba razliku polagati. upravo o tome sam i pisala, neznam cemu nadmudrivanje, valda da se ispadne pametan ili jednostavno dio naseg mentaliteta.
sve mi ovo izgleda kao neko prepucavanje. drage gospode, nemam se namjeru prepucavati. mislila sam da poneka korisna informacija dobro dode, bar je meni u situaciji kada sam planirala dobro dolazila.
isto tako znam definitivno da sada kada doktor dode ovdje raditi ne moze raditi odmah kao doktor i ima dosta polaganja, znam iz prve ruke. mozes raditi kao vise medicinsko osoblje, ali tko je te struke zna kakav je to posao u hitnoj sluzbi i na tom polozaju. buduci da sam iz usta mnogih svojih kolega koji su zavrsila medicinu slusala da su zavrsili taj faks radi statusa u drustvu ( ne iz razloga kako su to cinili lijecnici prije 30, 40 g), ne mogu ocekivati isti tretman ovdje dok se ne dokazu i poloze razliku. a buduci da im je materijalna priroda posla jako vazna, ne mogu zadovoljiti svoju potrebu odmah na pocetku. za moj i suprugov fakultet ne treba nista polagati jer je diploma zagrebackog ETFa priznata. nema polaganja, sjednes i radis i plate te kao i kanadskog strucnjaka. eto, toliko o budenju...
vrlo su bitne tocne i ne filtrirane informacije, a mi smo se prije dolaska ovdje naslusali svega. neznam odkud potreba da se pise nesto u sta nisi 100% siguran, nego prepricavanje rekla-kazala...i neznam zasto ljudi koji su tako veliki domoljubi i vec unaprijed znaju da nece otici nigdje posjecuju ovu stranicu, da se svadaju sa ljudima koji kazu da im je drugdje bolje. smijesno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma