-
Meni je isto grtalica glavna asocijalica na Kanaaaadu
I snijeg, led, hladnoća. I urednost, sređenost, uređenost..ja nebi tamo. Ja bi u Australiju.
Da nemamo djecu sigurno bi napravila sve da odem iz Hrvatske. Nebi sigurno tu živjela. Ali sa četvero djece ne dopuštam si ni razmišljati o tome. Mislim da bi sa ovoliko truda i ovoliko rada u bilo kojoj zemlji bili bogati ljudi. A tu smo stalno na rubu. Apricot, meni je nekako razumljivo da je ona gospođa onako živčana (iako kaže da u Kanadi nema stresa, vidiš da ima), ima loša iskustva sa vlastitom domovinom, di se trebala osjećati najljepše i najbolje. A bila je prisiljena živjetikao što živi najveća sirotinja u jednoj npr kanadi. To je tako normalno. (a možda je taktična kao ja pa piše što joj tu sekundu prozuji kroz mozak). Moj prijatelj, bivši prijatelj s kojim se više ne čujem pa nemam povratnu informaciju, otišao je u 9. mjesecu u kanadu. Nadrkan, isfrustriran, pun bijesa i gnjeva prema Lijepoj našoj. Čovjek ima svoj posao, sam svoj šef, u poslu koji je trebao/mogao cvjetati, ubijao se od posla. I sa svojih 40 nije uspio steći ništa. baš me zanima kako mu je sad tamo. Među onim gracioznim životinjama.
A sestrična mi je već par godina u Americi-studira. tamo će vjerojatno i ostati. Vidim da se skroz Amerikanizirala-ima plave pramenove i zaboravlja hrvatski. I ja sam trebala tako
Posljednje uređivanje od Trina : 19.12.2012. at 18:16
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma