Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: nevus flammeus- port wine stain

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno nevus flammeus- port wine stain

Curica mi ima port wine stain na nozi. Zanima me ima li još djece sa takvim problemom te osobito iskustva u tretiranju... koliko sam saznala u posljednjih mjesec dana, tretira se ili na Klaićevoj ili po vanjskim klinikama...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

moja curka ima naevus flameus na licu i idemo na laser u klaićevu bolnicu kod dr.Cigita.do sad smo bili 3 puta i rezultata ima.nisu to veliki pomaci ali tako su nam i rekli ,moguće ga je izblijediti ali ne do kraja.ne znam dal sam u pravu ali mislim da je port wine stain sličan naevus flameusu ali nije isto(negdje pročitala).mislim da je najbolje da se javite u klaićevu i sve će vam objasniti

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

pozdrav, da li ste tretirali port wine stain, moja curica ima na licu, i ima tek mjesec dana, ako moze iskustva vasa glede toga, fala

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mihe tek sada vidim post. Tretiramo port wine stain u Klaicevoj bolnici, malena je imala 4 mjeseca kada smo odradili 1.tretman. Tretmani se rade pod opcom anestezijom u jednodnevnoj hospitalizaciji. U svakom slucaju ako imate jos pitanja rado cu odgovoriti.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Moja curica ima port wine stain na desnoj strani lica. Počeli smo s tretmanima kad je već imala 9 godina i PWS je rastao proporcionalno s rastom glave (veličina i boja kroz sve te godine je ista). Inače, s tretmanima je najbolje početi već s 2-3 godine, jer koža bolje reagira, ima manje melanina koji upija svjetlo lasera. Na tretmane idemo u polikliniku kod dr. Zambellija koji je prvi krenuo s liječenjem PWS u Hrvatskoj, stručnjak za lasere, i sugerira optimalnu pauzu od 21-30 dana između tretmana za bolje rezultate. Tretmane radi bez anestezije i ona to sasvim dobro podnosi. Rezultat je odličan. Preporučujem!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Moja malena također ima PWS na licu. Uspješno tretiramo kod dr. Zambellija u Rijeci, ima nešto drugačiji princip nego u Klaićevoj, tretmani su učestaliji svaki mjesec i bez anestezije, dok su mi u Klaićevoj rekli svaka 3 mjeseca i totalna anestezija. Odlično podnosi i s rezultatima sam više nego zadovoljna. Preporučujem!

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja sam nova tema je super.Moja curica ima nevus flameus na licu isli smo u Klaicevu ima par dana kod dr Barcota kaze aparat u kvaru da se javimo za 2 mjeseca .Da li neko od vas ima iskustva sa ovim i dal je uspjesno 100% kao sto dr.kaze

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Nijaza75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nova tema je super.Moja curica ima nevus flameus na licu isli smo u Klaicevu ima par dana kod dr Barcota kaze aparat u kvaru da se javimo za 2 mjeseca .Da li neko od vas ima iskustva sa ovim i dal je uspjesno 100% kao sto dr.kaze
    Pozdrav, vidim da ima vec dosta od vaseg posta, ako slucajno vidite ,molila bih vas da mi se javite i moja curica ima nevus flameus pa me zanima kako je Vasa i dali je uspjelo s lijecenjem? Lp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •