Curica mi ima port wine stain na nozi. Zanima me ima li još djece sa takvim problemom te osobito iskustva u tretiranju... koliko sam saznala u posljednjih mjesec dana, tretira se ili na Klaićevoj ili po vanjskim klinikama...
Curica mi ima port wine stain na nozi. Zanima me ima li još djece sa takvim problemom te osobito iskustva u tretiranju... koliko sam saznala u posljednjih mjesec dana, tretira se ili na Klaićevoj ili po vanjskim klinikama...
moja curka ima naevus flameus na licu i idemo na laser u klaićevu bolnicu kod dr.Cigita.do sad smo bili 3 puta i rezultata ima.nisu to veliki pomaci ali tako su nam i rekli ,moguće ga je izblijediti ali ne do kraja.ne znam dal sam u pravu ali mislim da je port wine stain sličan naevus flameusu ali nije isto(negdje pročitala).mislim da je najbolje da se javite u klaićevu i sve će vam objasniti
pozdrav, da li ste tretirali port wine stain, moja curica ima na licu, i ima tek mjesec dana, ako moze iskustva vasa glede toga, fala
Mihe tek sada vidim post. Tretiramo port wine stain u Klaicevoj bolnici, malena je imala 4 mjeseca kada smo odradili 1.tretman. Tretmani se rade pod opcom anestezijom u jednodnevnoj hospitalizaciji. U svakom slucaju ako imate jos pitanja rado cu odgovoriti.
Moja curica ima port wine stain na desnoj strani lica. Počeli smo s tretmanima kad je već imala 9 godina i PWS je rastao proporcionalno s rastom glave (veličina i boja kroz sve te godine je ista). Inače, s tretmanima je najbolje početi već s 2-3 godine, jer koža bolje reagira, ima manje melanina koji upija svjetlo lasera. Na tretmane idemo u polikliniku kod dr. Zambellija koji je prvi krenuo s liječenjem PWS u Hrvatskoj, stručnjak za lasere, i sugerira optimalnu pauzu od 21-30 dana između tretmana za bolje rezultate. Tretmane radi bez anestezije i ona to sasvim dobro podnosi. Rezultat je odličan. Preporučujem!
Moja malena također ima PWS na licu. Uspješno tretiramo kod dr. Zambellija u Rijeci, ima nešto drugačiji princip nego u Klaićevoj, tretmani su učestaliji svaki mjesec i bez anestezije, dok su mi u Klaićevoj rekli svaka 3 mjeseca i totalna anestezija. Odlično podnosi i s rezultatima sam više nego zadovoljna. Preporučujem!
Ja sam nova tema je super.Moja curica ima nevus flameus na licu isli smo u Klaicevu ima par dana kod dr Barcota kaze aparat u kvaru da se javimo za 2 mjeseca .Da li neko od vas ima iskustva sa ovim i dal je uspjesno 100% kao sto dr.kaze