Ne mogu naci temu pa otvaram novu cisto da napisem sto mislim da bi trebala. Evo moja prica: Moj mladi sin (4) je s 2mj poceo dobivati osipe, tockice, s vremenom se to pretvaralo u rane koje su ga bolile i pekle. Pojavljivalo se konstantno, smirilo bi se dva dana i onda opet i opet i opet.. Nismo spavali ni jeli, bio je umoram i non stop nervozan. Po dijagnozi, to je "neurodermitis", pedijatrica nije poduzimala nikakve mjere osim savjeta za razno razne preskupe kreme koje su ga pekle (sad mu je 4 i jos uvijek ima averziju prema kremama), kupanje u masnim kupkama, posebna odjeca, posebna prehrana, kupanje u moru, suncanje, presusivanje koze, k steroidi.. da ne idem dalje. Probali smo ama bas sve, a cinilo se da je sve gore i gore.. Nisam ga mogla nositi, obuci, staviti u sjedalicu.. nista. Bolilo ga je. Kad je navrsio 3, uvalili su nam kremu s k-steroidima koja ga je pekla i nije pomagala, nakon tog ljeta je moj covjek dobio epilepticni napadaj, pa drugi.. jedina dijagnoza koju sam dobila je da nitko nema pojma od kuda je to isplivalo, neki su to pripisivali stresu i steroidima, neki hrani, neki genetici. I nakon svega. Ja, kao netko tko je to gledao cijelo vrijeme, bila sam gadno ljuta, imala sam osjecaj da je sve krivo napravljeno, a moj sin se i dalje mucio. I onda jednog lijepog dana, dobio je temperaturu, osip i rane su bili po cijelom tijelu, bojala sam se napadaja, doktora i savjeta. U nekoj agoniji sam uzela prokleti PARoDONTAX ZA ISPIRANJE USTA i zalila sina s tim, cijelog.. nije ga peklo, umirilo je svrab, zaustavilo je bol, temperatura je nestala u roku od 1h a osipa iduceg jutra nije bilo. Ostale su mrljice i rane koje zarastaju. Od tog dana, vise od godinu dana, nije imao nikakav osip niti problem. Ne znam sto je to bilo, drago mi je da je proslo i ako sam ovime pomogla bar jednom djetetu, najsretnija sam.