Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Zakon o pomognutoj oplodnji, NN br. 86/12 (NOVI)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sanda1977 i iskreno NE, ne bih ja dopustila pacijentima da odlučuju kako će se što raditi.... odnosno koliko će se embrija vraćati, nije to u odluci pacijentice.. imali bismo onda one nadobudne koje bi htjele da se povećaju šanse uspjeha transfer 3 odlične blastice.... a njoj 26 godina i prvi IVF. To iskreno više nema smisla nikakvog dobro znajući za rizike višeplodnih trudnoća (ne samo blizanačkih, nego i trojčeki, etc.), inače bih ja odlučivala kojom će me metodom operirati kirurg na operaciji slijepog crijeva...... ajmo to ipak prepustiti stručjnacima.

Zašto bi ti da ti se vrati 3 embrija?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda1977 i iskreno NE, ne bih ja dopustila pacijentima da odlučuju kako će se što raditi.... odnosno koliko će se embrija vraćati, nije to u odluci pacijentice.. imali bismo onda one nadobudne koje bi htjele da se povećaju šanse uspjeha transfer 3 odlične blastice.... a njoj 26 godina i prvi IVF. To iskreno više nema smisla nikakvog dobro znajući za rizike višeplodnih trudnoća (ne samo blizanačkih, nego i trojčeki, etc.), inače bih ja odlučivala kojom će me metodom operirati kirurg na operaciji slijepog crijeva...... ajmo to ipak prepustiti stručjnacima.

Zašto bi ti da ti se vrati 3 embrija?
    nigdje nisam napisala da bih ja da mi se vrati 3 emb....za ovo prvo si u pravu...nadobudne itd....
    ali,ja imam još nekih problema i svaki budući ivf mi je rizičan....zato sam pitala....
    samo sam pitala jer mi nije bilo jasno....hvala vam na odgovorima,a ostalo prepuštam stručnjacima....eh,ja ću biti sretna ako budem imala i jedan embrij....kiss

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naravno, nemojte me krivo shvatiti - ne zagovaram ja vraćanje tri embrija, posebno ne kod mladih i zdravih žena, jer je rizik troplodne trudnoće nešto što definitivno treba izbjegavati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •