Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Zakon o pomognutoj oplodnji, NN br. 86/12 (NOVI)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zato što teži slučajevi jako teško dolaze do embrija, dobrih da ne govorim. Ja sam dva postupka imala bez transfera, a ostalih pet s jako lošim embrijima tako da mi je svaki od njih predragocjen pa mi nema smisla od dobivena tri embrija ne vrtiti sva tri nego riskirati da se jedan baci i nikad sebi ne bi oprostila misao je li možda on mogao biti taj. Ja ne govorim o slučajevima kad se dobije četiri, pet, šest... emrbija. Meni je to s našim dijagnozama nepoznanica. I ja bi tad vratila dva, a s ostalima išla na zamrzavanje, ali meni je sf dobiti više od tri jajne stanice (postigli sam dva puta i to 4 i 6, ostali postupci, jedna, dvije i maksimalno tri) a o spermijima neću niti govoriti koliko ih je i kakvi su (nalaz tih jeza).
    Nadam se da sam ti barem donekle približila odluku u težim slučajevima.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pravna stečevina EU kontinuirano se razvija te je Hrvatska kao punopravna članica obvezna usklađivati svoje propise s novom pravnom stečevinom.
    Nadam se da će nacrt zakona biti stavljen na savjetovanje pa da možemo dati svoje mišljenje koje će oni uvažiti ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •